![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| На овај дан и узраста обично имати вишеструке језгра процесора у нашем, или бар више од једне логичке процесор. Када боотинг КСП и Виста не користе све језгра на боот, ни не користе све РАМ имате инсталиран, на тај начин омогућава да се јавите! Отвори МСЦонфиг и кликните Боот таб. Кликните на "Адванцед Оптионс ..." опцију и направити неколико промена. Макс процесора опција би требало да буде у износу од језгра имате и Макс Меморы до макс имате инсталиран у Вашем рачунару. Напомена о овим опцијама КСП појављује као Макспроц и Максмем (мислим), па поставите та до макс ОС па нека га користити све то чизма! Ја сам чекао да неко мој мјехурић прашка до сада, и реците ми ви већ знате пуно или је то лоше јер * инсерт рандом проблем овде *, али то је згодан тип сам мислио ЈА ће удео = Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође брисање систем Фонтови убрзава боотуп време (не сви фонт оставити барем 5)
|
| |||
| |||
| То је добар савет, може се применити на програме као што су ПС и ширити се брзо покренути. |
|
| |||
| |||
| Десно, омогућава уваљати у савета за убрзавање боот! Коришћење "хибернате" је одлична особина за покретање брже, траје дуже но затворити доле твој 'не помоћу рачунар па тако не представља никакву разлику! Могу располовити боот пута! (Држите Схифт на КСП обустава рада мени појављује над стандбы) Уклањање ставки за покретање који су бескорисни (Куицктиме ико?) Може смањити пријава и боот пута. Потражите на страницама да видите шта можете убити без икаквих лоших ефеката! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Хаха, он је спавао! Постоји неколико тачака. Недавно сам прочитао један пост на овом форуму, који је рекао врло за људе који властита Виста Ултимате и Ентерприсе, могу променити свој диск на "Дынамиц Хард Дриве" Употреба различитих слика као да повећате боот партиција времена значајно. Да ли прочитали тхреад зове'с Про / Цон'с оф динамичан врстог диска! (Генерал Хардуаре мислим!) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Убрзати боот на Видик! | КаноакаВирус | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 31 мај 2008 17:57 |
| КСП вс Виста Спеед Спеед | кетанцо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 27 јануар 2008 23:06 |
| Убрзати Виста | стронкы4п | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 24 децембар 2007 17:00 |
| Виста боот проблем | НортхернЛигхтс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 6 децембар 2007 01:09 |
| Видик пропуст то чизма (опет) | Спенцер2004 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 5 децембар 2007 01:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |