![]() |
|
| |||
| |||
| Bu gün ve yaş olarak genelde bizim işlemciler veya bir mantıksal işlemci, en az fazla birden fazla çekirdek var. Ne zaman ve önyükleme tüm çekirdek don't use Vista XP önyükleme de size yüklü ki bunu söylemek sağlayan tüm RAM, kullanırız! Açık MSConfig'den tıklayın Önyükleme sekmesini seçin. Click "Gelişmiş Seçenekler ..." seçenek ve bir kaç değişiklik. Maks işlemciler seçenek ve maksimum sizin makinede kurulu olması Max Bellek sahip çekirdek miktarı olmak gerekir. XP Bu seçenekler Maxproc ve maxmem (Sanırım olarak görünür) bu max bu ayarlamak ve OS tüm önyükleme için kullanabilirsiniz izin Not! Ben balonu artık ve çok zaten biliyor ya da buraya * ama ben paylaşmak ediyorum = D düşündüm bir kullanışlı ipucu rasgele sorun eklemek * Bu kötü söyle patlak birisini bekliyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca silme sistemi Fontları kadar önyükleme süresi (tüm yazıtipi en az 5 bırakın) hızları
|
| |||
| |||
| Bu iyi bir ipucu, bu program bu PS ve Gimp'in kurmak hızlı olarak uygulanabilir's. |
|
| |||
| |||
| Doğru, açılış hızlandırmak için ipuçları olmak sağlar! Kullanma "Hibernate" daha hızlı bir şekilde yukarı başlamak için büyük bir özelliğini kapatmak için daha uzun süren, ancak daha sonra bu yüzden hiç farketmez bilgisayar kullanmıyorsunuzdur alir! Önyükleme kez yarı yarıya azaltmış miyim! (XP kapatma menüsünde, ÜstKrkt Beklet Bekleme üzerinden) görünür O (Quicktime herkes?) Yararsız olduğunu başlangıç öğeleri kaldırma oturum açma ve açılış kere azaltabilir. Sitelerinde herhangi bir kötü etkisi olmadığı öldürmek görmek için bak! |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Haha, o uyurken oldu! Burada iyi bir kaç noktalarıdır. Gibi bölümler önemli açılış zamanı artırmak için yeni olan kim Vista Enterprise ve Ultimate kendi halkına dedi, bir "Dinamik disk" kullanarak çeşitli dosyalar için diski değiştirebilirsiniz bu forumda bir yazı okudum. Dinamik bir sabit disk olan iplik Pro's / Con adı musun! (Genel Donanım sanırım!) |
![]() |
|
| Bookmarks |