![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У цей день і віку ми зазвичай мають кілька ядер в процесорах, або, по крайней мере, більш ніж одного логічного процесора. При завантаженні XP і Vista, не використовувати всі ядра для завантаження, вони також не використовувати всю оперативну пам'ять у вас встановлено, так що давайте скажіть їй!
Відкрите MSConfig і перейдіть на вкладку Boot. Натисніть кнопку "Додатково ..." варіанти і внести кілька змін. Макс варіанту процесора має бути в розмірі ядер у вас є, і пам'ять для Макс Макс у вас встановлений у вашій машині. Записка про XP ці варіанти з'являться, як і Maxproc MaxMem (я думаю), щоб встановити їх, щоб Макс і нехай ОС використовувати все це на додачу! Я чекаю, щоб хтось вибух мого міхура і тепер скажіть мені, що ви багато чого вже знаєте, чи це погано, тому що * вставити випадкова проблема тут *, але це зручна відгук я думав, я хотів би поділитися = D |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Також видалення системних шрифтів прискорює час завантаження (не всі шрифти залишити принаймні 5)
|
|
|||
|
|||
|
Це добрий відгук, він може також застосовуватися в таких програмах, як л.с. і Gimp для прискорення запуску.
|
|
|
|||
|
|||
|
Право, дозволяє валятися в ради для прискорення завантаження!
Використання "сплячого" є відмінна функція для пуску швидше, займає більше часу, щоб закрили, але ви не використовуєте комп'ютер, то тому він не робить різниці! Можуть вдвічі зменшити завантаження рази! (Тримати Shift в меню вимикання XP, з'являється поверх очікування) Видалення елементи автозавантаження, які є марними (Quicktime хто?) Може знизити входу і часу завантаження. Подивіться на сайтах, щоб подивитися, що можна вбивати без будь-яких негативних наслідків! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ха-ха, він спить! Є декілька хороших точок.
Нещодавно я прочитав пост на цьому самому форумі, який говорить на людей, які володіють Vista Enterprise та Ultimate, вони можуть змінювати свої диски на "Динамічні Hard Drive" Використовуючи різні файли, розділи збільшити час завантаження значно. Читаю потоку називається Pro's / Con's динамічного жорсткий диск! (Генеральна Обладнання я думаю!) |