![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей съм виждал няколко сайтове, които ви дават избор да се промени сте XP тема, за да изглежда като Vista. Аз опитах зареждайки теми от различни места, но без никакви жизнеспособни Vista тема по изтеглянето hense един viruis (късмет имах добра анти-viruis програми), така Im просто се чудех, ако някой от вас знаят на добър сайт, където да отида на темата и как да я инсталирате. от помощ ще бъде gratefull. Макс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мразя да неясни, но в последните "след работния плот" пункт, EF афиш някои големи връзки с някои теми, който търсите! interlift.com или нещо такова,
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Благодаря, че правото да забрави за тях. Аз не желаят тема в този момент, така аз забравих за това. Наздравици |