![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου έχω δει μια-δυο χώρους, δίνοντας σας την επιλογή σας να αλλάξετε θέμα xp να μοιάζουν με Vista. Έχω δοκιμάσει τη λήψη των θεμάτων από διάφορους χώρους, αλλά δεν υπάρχει βιώσιμη Vista με θέμα τη λήψη hense ένα viruis (τυχερό που είχα ένα καλό αντι-viruis προγράμματα) τόσο im μόνο να αναρωτιέται αν κάποιος από εσάς γνωρίζουν από μια καλή τοποθεσία όπου το θέμα για να και πώς να το εγκαταστήσετε. οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν gratefull. Μέγ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μίσος για αόριστη, αλλά και στην πρόσφατη "μετά την επιφάνεια εργασίας σας" μετά, EF δημοσιεύτηκε κάποια μεγάλη δεσμούς με ορισμένα θέματα που ψάχνετε! interlift.com ή κάτι τέτοιο,
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Χάρη έχεις δίκιο ξέχασα γι 'αυτούς. Δεν θέλουν ένα θέμα σε αυτό το σημείο, λοιπόν, ότι ξέχασαν. Εις υγεία |