kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

XP a Vista telepítése nélkül

Reply

Téma eszközök
Old Április 7. 2008, 15:09
Tiltott Group

Default XP a Vista telepítése nélkül

hé Láttam pár honlapok így a választás, hogy változás te xp téma, hogy néznek ki, mint a Vista. Megpróbáltam letöltése a témák különböző helyszíneken, de nem életképes Vista téma a letöltési hense a viruis (szerencséje volt egy jó anti-viruis programok) so im csak csodálkozó ha bármely tudsz egy jó hely, ahol, ha a téma és hogyan kell telepíteni.

segítség lenne gratefull.
Max.
Old Április 7. 2008, 15:36
Donor Group

utálom, hogy homályos, de az utóbbi utáni asztalon utáni, EF posted jó kapcsolatai vannak bizonyos témák amit keres!

interlift.com vagy valami ilyesmi,

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Április 7. 2008, 15:59
Tiltott Group

kösz igazad van elfelejtettem róluk. Én nem akarnak egy témát a ponton, így elfelejtettem róla.

Egészségére
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? Theresonly1 A Windows operációs rendszerek 3 25. május 2009 08:58
Problémák telepítése 64 bites Vista Rapolyne A Windows operációs rendszerek 6 4. november 2008 12:06
Súgó telepítése Vista bootloader Cew27 A Windows operációs rendszerek 7 23. április 2008 01:58
Én nem szórakoztató Vista telepítése új számítógépre. xarzu A Windows operációs rendszerek 5 2. április 2008 08:39
Re-Installing Windows Vista Agon A Windows operációs rendszerek 17 16. augusztus 2007 16:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.