![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, aš mačiau vietų, kurioje galite pasirinkti pakeisti esate XP tema atrodo kaip Vista pora. Mėginau parsisiųsti iš įvairių svetainių temas, bet ne perspektyvus Vista temą Atsisiųsti hense viruis (lucky man buvo gera anti-viruis programe), todėl jiems tiesiog įdomu, jei kuri nors žinote gerą svetainę, kur gauti temos ir kaip jį įdiegti. Any help būtų gratefull. Max. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gaila, neaiškūs, tačiau pastaruoju metu "po savo darbalaukyje" post, EF Posted puikius ryšius su tam tikromis temomis, kurios ieškote! interlift.com ar kažką panašaus, kad
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Ačiū you're right I forgot apie juos. buvau nenori tema ne tuo klausimu, kad aš pamiršau apie tai. Į sveikatą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas geriausia vaikščioti diegimas 64bit Vista Mano 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 25, 2009 08:58 |
| Problemos diegiant 64 bitų Vista | Rapolyne | Windows "operacinės sistemos | 6 | 4 lapkritis 2008 12:06 |
| Pagalba diegiate Vista bootloader | Cew27 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Balandis 23, 2008 01:58 |
| Nesu smagiai įdiegti Vista mano naujas kompiuteris. | xarzu | Windows "operacinės sistemos | 5 | 2 balandis 2008 08:39 |
| Naujo įdiegti "Windows Vista" | Agon | Windows "operacinės sistemos | 17 | Rugpjūtis 16, 2007 16:14 |
| Temos įrankiai | |
| |