![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hei Am vazut o serie de site-uri care vă oferă posibilitatea de a alege pentru a schimba esti XP temă pentru a arata ca Vista. Am încercat descărcarea de teme din diverse site-uri, dar fără viabile din punct de vedere Vista temă în descărca hense o viruis (noroc că a avut un bun anti-viruis programe), astfel im întrebam doar dacă oricare dintre stii de un bun site-ul de unde să tema şi cum să-l instalaţi. orice ajutor ar fi gratefull. Max. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu-i plăcea să vagă, dar în ultimii "post pe spaţiul de lucru" post, EF postat unele mare de legături cu unele teme pe care il cauti! interlift.com sau ceva de genul asta,
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| multumesc ai dreptate am uitat de ei. i nu a fost o temă la care doresc acest punct asa ca am uitat despre asta. Noroc |