мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

КСП на Виста без инсталирања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. април 2008, 15:09
Аустин Гроуп

Default КСП на Виста без инсталирања

хеј сам видео пар локација даје вам избор да сте променили тему на КСП изгледају као Виста. Покушао сам скидати теме из различитих интерфејса али без одрживог Виста тему у доунлоад хенсе један вируис (срећан сам имао добар анти-вируис програме) тако да им само занима ако ко од вас зна неке добре странице где се могу добити на тему и како да га инсталирате.

било који помоћ би било гратефулл.
Макс.
Old 7. април 2008, 15:36
Донаторска Група

мрско ми је нејасан, али у недавној 'поставити ваш десктоп' пост, ЕФ постед неке велике везе са неким темама које тражите!

интерлифт.цом или нешто слично,

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 7. април 2008, 15:59
Аустин Гроуп

хвала вам право сам заборавио о њима. Нисам жељан тему у том тренутку па сам заборавио о томе.

Живели
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који је најбољи начин да се о инсталирању 64бит Видик Овер Мы 32бит Виста? Тхересонлы1 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 25 мај 2009 08:58
Проблеми Инсталирање 64-битна Виста Раполыне Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 4 новембар 2008 12:06
Помоћ инсталације виста боотлоадер Цеу27 Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 23 април 2008 01:58
Ја сам не дружењу Виста инсталирате на мом новом рачунару. ксарзу Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 2 април 2008 08:39
Поново Инсталирање система Уиндоус Виста Агонију Уиндоус Оператинг Сыстемс 17 16 аугуст 2007 16:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц