менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

XP на Vista без установки

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 квітня 2008, 15:09
Забороненої угруповання

Default XP на Vista без установки

Ей я бачив кілька сайтів, даючи вам можливість змінити ви XP Theme виглядати Vista. Я намагався завантажити тему з різних сайтів, але немає реальної теми Vista у завантаженні Хензе viruis (пощастило, що я був хороший анти-viruis Programe), тому їм просто цікаво, якщо хто з вас знає на гарні сайти, де можна отримати тему і як його встановити.

будь-яка допомога буде gratefull.
Макс.
Old 7 квітня 2008, 15:36
Донор групи

Терпіти не розпливчасто, але останнім 'Створювати теми робочого столу', EF розміщені деякі великі зв'язки з деякими темами ви шукаєте!

interlift.com або щось подібне,

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 7 квітня 2008, 15:59
Забороненої угруповання

Спасибі, Ви маєте рацію я забув про них. Я був не бажаючи тим в той момент я забув про це.

Ура
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? Theresonly1 Операційні системи Windows 3 25 травня 2009 08:58
Проблеми установки Vista 64 Bit Rapolyne Операційні системи Windows 6 4 листопада 2008 12:06
Допомога установка завантажувача Vista Cew27 Операційні системи Windows 7 23 квітня 2008 01:58
Я не весело Установка Vista на новий комп'ютер. xarzu Операційні системи Windows 5 2 квітня 2008 08:39
Повторна інсталяція Windows Vista Агон Операційні системи Windows 17 16 серпня 2007 16:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.