![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей я бачив кілька сайтів, даючи вам можливість змінити ви XP Theme виглядати Vista. Я намагався завантажити тему з різних сайтів, але немає реальної теми Vista у завантаженні Хензе viruis (пощастило, що я був хороший анти-viruis Programe), тому їм просто цікаво, якщо хто з вас знає на гарні сайти, де можна отримати тему і як його встановити. будь-яка допомога буде gratefull. Макс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Терпіти не розпливчасто, але останнім 'Створювати теми робочого столу', EF розміщені деякі великі зв'язки з деякими темами ви шукаєте! interlift.com або щось подібне,
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Спасибі, Ви маєте рацію я забув про них. Я був не бажаючи тим в той момент я забув про це. Ура |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 3 | 25 травня 2009 08:58 |
| Проблеми установки Vista 64 Bit | Rapolyne | Операційні системи Windows | 6 | 4 листопада 2008 12:06 |
| Допомога установка завантажувача Vista | Cew27 | Операційні системи Windows | 7 | 23 квітня 2008 01:58 |
| Я не весело Установка Vista на новий комп'ютер. | xarzu | Операційні системи Windows | 5 | 2 квітня 2008 08:39 |
| Повторна інсталяція Windows Vista | Агон | Операційні системи Windows | 17 | 16 серпня 2007 16:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |