![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами вчера намерих една стара HDD IDE, която имах чувството, аз все още имах данни, така че мислех, че ще го свържете към компютъра си и да получите нищо извън това, което исках (ако има нещо) Все пак XP не може да Намери на устройството, така че си помислих: "Добре, така че е вероятно мъртъв, да не говорим", така че аз изключите компютъра, извади на HDD и се опитах да зарежда отново, обаче, тъй като тогава, са били в състояние да зареди, аз или да се края на багажника BIOS-а, и получите съобщение за грешка казвам, че не може да намери файла (не мога да си спомня името на файла) или да го стигне до зареждането на Windows страна, движения нагоре с BSOD след това се рестартира. Аз се опитах обувка от инсталационен диск на Windows и ремонт, без радост. В момента съм дух ми твърд диск на друг диск с призрак Север, и тогава аз ще се опита повторно инсталиране (без форматиране), за да се види дали работи.
| |||
| |||
| Ли се уверете, че и двете устройства не са jumpered за капитан? Може да бъде причина за проблема. Надявам се, че възстановявам работи!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U стария твърд диск, пуснати в Ур бр вероятно е настроено на капитана .. извършване на промени във вашия BIOS .. Отидете в BIOS и да проверите вашия твърд диск показва и е настроено на първата обувка план
| |||
| |||
| Съжалявам, но не на конкретни и стария диск е IDE и новия диск е SATA, така че не трябва независимо дали е господар. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво специално се е случило?
| |||
| |||
| Ами, тя зарежда и стигне до екрана с опциите за инсталиране, ремонт или излезете от прозореца за настройка. След това натиснете "R" за ремонт, а след това не се получи някакви допълнителни, той получава за DOS, гласящо "тип излизане, за да рестартирате" Мисля, че това е всичко, което се случва, но го направих снощи, така че аз не си спомням то точно. |
|
| |||
| |||
| Това е, което тя е трябвало да правя! Google "ремонт XP конзола", за да видите какво да правят. http://support.microsoft.com/kb/314058 Може да се наложи Bootcfg, fixboot и fixmbr.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз просто се опитах ремонт конзола отново на първо стигне до казвайки: Цитат:
Цитат:
|
|
| |||
| |||
| ОК, да ни информирате.
|
| |||
| |||
| Добре, аз се опитах обувка отново, но аз не могат да получат всички по-далеч от края на BIOS, така че аз съм в състояние да изберат начина, обувка. |