![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak včera jsem našel starý IDE hdd, který jsem měl pocit jsem ještě údajů, tak jsem myslel, že bych se připojit k má počítač a dostanete něco mimo to, že jsem chtěl (pokud by bylo cokoli) však nemohl XP naleznete na disku, tak jsem myslel, "ok, tak je to pravděpodobně mrtvé, nevadí", tak jsem vypnutí počítače, vyňal hdd a snažil se zavádením znovu, ale od té doby jsem byl schopen naběhnout jsem buď dostanete na konec BIOS boot, a dostávám chybu, říká, že nemůže najít soubor (nemůže vzpomenout na jméno souboru), nebo se dostane do oken nakládky část, flicks krok s BSOD restartuje. Jsem se pokusil bootování z CD Instalace Windows a opravy bez radosti. Já jsem v současné době ghosting můj hdd na jiný disk s Norton Ghost a pak jdu k pokusu o opětovné-install (bez formátování) a zjistit, jestli to funguje.
| |||
| |||
| Což si oba disky nebyly jumpered jako mistr? By mohlo být příčinou problému. Doufám, že se přeinstalovat funguje!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| starý pevný disk a dát do ur ks byl pravděpodobně nastaven na pána .. provádění změn ve vašem bios .. jdi do BIOSu a zkontrolujte váš pevný disk ukazuje nahoru a je nastaven na první spouštěcí zařízení
| |||
| |||
| Omlouvám se, ale nebylo to zvláštní, starý disk IDE a nový disk je SATA, tak by na tom, jestli je to pán. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co konkrétně se stalo?
| |||
| |||
| No, to načte a dostane na obrazovku s možností instalace, opravy, nebo odejde do okna nastavení. Pak jsem stisknutím "R" na opravy, pak nebude mít žádné další se dostane na obrazovky dos rčení "typ výstupu restartovat" Myslím si, že je vše, co se děje, ale já jsem to udělal včera v noci, takže si nepamatujete přesně. |
|
| |||
| |||
| To je, co to má dělat! Google "xp opravy konzole", abychom zjistili, jak to dělat dál. http://support.microsoft.com/kb/314058 budete možná muset bootcfg, fixboot a fixmbr.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Právě jsem se pokusil o opravu konzoly opět na první pochází až rčení: Citace:
Citace:
|
|
| |||
| |||
| OK, nás informoval.
|
| |||
| |||
| ok, jsem se pokusil zavádením znovu, ale nemohu dostat nějakou další, než koncem tohoto bios, tak jsem nemohl zvolit zaváděcí metody. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) | ryannathans | Operační systémy Windows | 12 | 11. července 2009 07:42 |
| "Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" | gramble | Obecné Software Chat | 1 | 8 června 2009 23:28 |
| No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat | hbees888 | Operační systémy Windows | 1 | 25. května 2009 23:01 |
| Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí | trayde | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 07:07 |
| Thread Nástroje | |
| |