![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν χθες βρήκα ένα παλιό IDE hdd, που είχα την εντύπωση μου είχε ακόμη στοιχεία για τις, έτσι νόμιζα ότι θα το συνδέσετε στον υπολογιστή μου μέχρι και κάτι από αυτό που ήθελα (αν υπήρχε κάτι) Ωστόσο XP δεν θα μπορούσε να βρείτε το δίσκο, οπότε σκέφτηκα "εντάξει, έτσι είναι πιθανόν νεκροί, δεν πειράζει", προκειμένου να κλείσει τον υπολογιστή, αφαιρείται το hdd και προσπάθησε εκ νέου εκκίνηση, αλλά από τότε, θα ήταν σε θέση να εκκίνησης μέχρι, είτε I get to το τέλος του Bios εκκίνησης, και λαμβάνω ένα σφάλμα, λέγοντας ότι δεν μπορεί να βρει ένα αρχείο (δεν θυμάμαι το όνομα του αρχείου) ή αυτό γίνεται με τη φόρτωση των Windows πλευρά του, το σινεμά με την BSOD στη συνέχεια κάνει επανεκκίνηση. Έχω δοκιμάσει την εκκίνηση από το CD εγκατάστασης των Windows και επισκευή χωρίς χαρά. Είμαι σήμερα ghosting hdd μου σε ένα άλλο δίσκο με το Norton Ghost, και στη συνέχεια θα ήθελα να προσπαθήσω να γίνει νέα εγκατάσταση (χωρίς μορφοποίηση) για να δείτε αν αυτό δουλεύει.
| |||
| |||
| Μήπως μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο μονάδες δίσκου δεν ήταν με jumper ως master; Θα μπορούσε να είναι η αιτία του προβλήματος. Ελπίδα η επανεγκατάσταση έργα!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το παλιό και να τεθούν σε σκληρούς δίσκους ur pc που ήταν πιθανόν να έχει τον έλεγχο .. κάνοντας αλλαγές στο BIOS σας .. υπεισέλθω σε bios και ελέγξτε το δείχνει και σκληρούς δίσκους που είναι σε πρώτη εκκίνηση της συσκευής
| |||
| |||
| Συγγνώμη, δεν ήμουν σε ειδικούς, είναι το παλιό δίσκο IDE και ο νέος δίσκος είναι SATA, οπότε δεν θα πρέπει το θέμα αν είναι πλοίαρχος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι ακριβώς συνέβη;
| |||
| |||
| Λοιπόν, φορτώνει και να γίνεται η οθόνη με τις επιλογές για την εγκατάσταση, επισκευή, ή έξοδο από το παράθυρο εγκατάστασης. Μετά, πατήστε το πλήκτρο "Ε" για την επιδιόρθωση, τότε δεν φέρει οποιαδήποτε περαιτέρω, ότι γίνεται στην οθόνη dos λέγοντας "πληκτρολογήστε exit για επανεκκίνηση" Πιστεύω ότι είναι το μόνο που θα συμβεί, αλλά το έκανα χτες το βράδυ, οπότε δεν θυμάμαι αυτό ακριβώς. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι το τι πρόκειται να κάνει! Η Google "xp επισκευή κονσόλας" να δούμε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. http://support.microsoft.com/kb/314058 μπορεί να χρειαστεί bootcfg, Fixmbr και Fixboot.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει μόνο την επισκευή και πάλι στην πρώτη κονσόλα που έρχεται λέει: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Εντάξει, μας ενημερώνει.
|
| |||
| |||
| ok, έχω δοκιμάσει και πάλι την εκκίνηση, ωστόσο δεν μπορώ να φέρει οποιαδήποτε περαιτέρω από το τέλος του bios, οπότε είμαι σε θέση να επιλέξουν τη μέθοδο εκκίνησης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Boot-Up Πρόβλημα - Windows XP Home ή XP Media Edition δεν εκκίνησης | elanorbreton | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 2 Οκτωβρίου του 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition ΔΕΝ ΘΑ BOOT; (Πρέπει να έχει πρόσβαση σε Boot.ini) | ryannathans | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 11 Ιουλ 2009 07:42 |
| "Reboot ή επιλέξτε καλή συσκευή εκκίνησης ή τοποθετήστε τα μέσα ενημέρωσης για την εκκίνηση της συσκευής" | gramble | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 8 Ιουν 2009 23:28 |
| Δεν διαθέσιμη συσκευή εκκίνησης απεργία f1 να ξαναδοκιμάσετε εκκίνησης f2 για setup χρησιότητας - επίκλιση εγκαταστήσετε | hbees888 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25η Μαΐου 2009 23:01 |
| Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing | trayde | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 18 Μαρ 2009 07:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |