μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Xp δεν θα εκκίνησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25η Απριλίου 2008, 06:36
Ομάδα Δωρητών

Default Xp δεν θα εκκίνησης

Λοιπόν χθες βρήκα ένα παλιό IDE hdd, που είχα την εντύπωση μου είχε ακόμη στοιχεία για τις, έτσι νόμιζα ότι θα το συνδέσετε στον υπολογιστή μου μέχρι και κάτι από αυτό που ήθελα (αν υπήρχε κάτι) Ωστόσο XP δεν θα μπορούσε να βρείτε το δίσκο, οπότε σκέφτηκα "εντάξει, έτσι είναι πιθανόν νεκροί, δεν πειράζει", προκειμένου να κλείσει τον υπολογιστή, αφαιρείται το hdd και προσπάθησε εκ νέου εκκίνηση, αλλά από τότε, θα ήταν σε θέση να εκκίνησης μέχρι, είτε I get to το τέλος του Bios εκκίνησης, και λαμβάνω ένα σφάλμα, λέγοντας ότι δεν μπορεί να βρει ένα αρχείο (δεν θυμάμαι το όνομα του αρχείου) ή αυτό γίνεται με τη φόρτωση των Windows πλευρά του, το σινεμά με την BSOD στη συνέχεια κάνει επανεκκίνηση. Έχω δοκιμάσει την εκκίνηση από το CD εγκατάστασης των Windows και επισκευή χωρίς χαρά. Είμαι σήμερα ghosting hdd μου σε ένα άλλο δίσκο με το Norton Ghost, και στη συνέχεια θα ήθελα να προσπαθήσω να γίνει νέα εγκατάσταση (χωρίς μορφοποίηση) για να δείτε αν αυτό δουλεύει.

Αν κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα για το πώς να προχωρήσουμε στην εργασία, ή αυτό που θα μπορούσε να είναι λάθος, παρακαλώ πες μου.

Ευχαριστώ

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 25η Απριλίου 2008, 06:55
Ομάδα Δωρητών

Μήπως μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο μονάδες δίσκου δεν ήταν με jumper ως master; Θα μπορούσε να είναι η αιτία του προβλήματος.

Ελπίδα η επανεγκατάσταση έργα!

Old 25η Απριλίου 2008, 07:02
Ομάδα Δωρητών

το παλιό και να τεθούν σε σκληρούς δίσκους ur pc που ήταν πιθανόν να έχει τον έλεγχο .. κάνοντας αλλαγές στο BIOS σας .. υπεισέλθω σε bios και ελέγξτε το δείχνει και σκληρούς δίσκους που είναι σε πρώτη εκκίνηση της συσκευής

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 25η Απριλίου 2008, 07:06
Ομάδα Δωρητών

Συγγνώμη, δεν ήμουν σε ειδικούς, είναι το παλιό δίσκο IDE και ο νέος δίσκος είναι SATA, οπότε δεν θα πρέπει το θέμα αν είναι πλοίαρχος.
Old 25η Απριλίου 2008, 07:10
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Έχω δοκιμάσει την εκκίνηση από το CD εγκατάστασης των Windows και επισκευή Με χαρά.
Τι ακριβώς συνέβη;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25η Απριλίου 2008, 07:22
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Τι ακριβώς συνέβη;
Λοιπόν, φορτώνει και να γίνεται η οθόνη με τις επιλογές για την εγκατάσταση, επισκευή, ή έξοδο από το παράθυρο εγκατάστασης. Μετά, πατήστε το πλήκτρο "Ε" για την επιδιόρθωση, τότε δεν φέρει οποιαδήποτε περαιτέρω, ότι γίνεται στην οθόνη dos λέγοντας "πληκτρολογήστε exit για επανεκκίνηση" Πιστεύω ότι είναι το μόνο που θα συμβεί, αλλά το έκανα χτες το βράδυ, οπότε δεν θυμάμαι αυτό ακριβώς.
Old 25η Απριλίου 2008, 07:44
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι το τι πρόκειται να κάνει! Η Google "xp επισκευή κονσόλας" να δούμε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

http://support.microsoft.com/kb/314058

μπορεί να χρειαστεί bootcfg, Fixmbr και Fixboot.

Old 25η Απριλίου 2008, 08:04
Ομάδα Δωρητών

Έχω δοκιμάσει μόνο την επισκευή και πάλι στην πρώτη κονσόλα που έρχεται λέει:
Απόσπασμα:
Microsoft Windows (R), Recovery Console

Το σύστημα παρέχει δυνατότητα Recovery Console την επισκευή και την ανάκτηση της λειτουργικότητας.
Πληκτρολογήστε exit, για να βγείτε από το Recovery Console και επανεκκίνηση του υπολογιστή.

1: C: \ WINDOWS

Ποιοι εγκατάστασης των Windows θα θέλατε να συνδεθείτε με
(Για να ακυρώσετε, πατήστε το πλήκτρο ENTER);
Γι 'αυτό τον τύπο 1, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον τύπο αυτό έρχεται?
Απόσπασμα:
Το σύστημα μητρώου δεν φαίνεται να έχει ενεργό ControlSet κλειδί.
Το σύστημα μητρώου μπορεί να είναι κατεστραμμένο.

Αν το σύστημά σας δεν είναι επί του παρόντος σωστή εκκίνηση, μπορείτε να δοκιμάσετε την επαναλειτουργία της με την Τελευταία Know Καλή διαμόρφωσης ή μπορείτε να δοκιμάσετε την επιδιόρθωση της εγκατάστασης των Windows χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης της επισκευής και αξιοποίησης επιλογές
Έτσι, θα προσπαθήσω με την εκκίνηση του τελευταίου γνωρίζουν και σωστές ρυθμίσεις. Θα πάρω θέση και πάλι να σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει.
Old 25η Απριλίου 2008, 08:06
Ομάδα Δωρητών

Εντάξει, μας ενημερώνει.

Old 25η Απριλίου 2008, 08:12
Ομάδα Δωρητών

ok, έχω δοκιμάσει και πάλι την εκκίνηση, ωστόσο δεν μπορώ να φέρει οποιαδήποτε περαιτέρω από το τέλος του bios, οπότε είμαι σε θέση να επιλέξουν τη μέθοδο εκκίνησης.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Boot-Up Πρόβλημα - Windows XP Home ή XP Media Edition δεν εκκίνησης elanorbreton Λειτουργικά συστήματα Windows 3 2 Οκτωβρίου του 2009 15:10
Windows XP Home Edition ΔΕΝ ΘΑ BOOT; (Πρέπει να έχει πρόσβαση σε Boot.ini) ryannathans Λειτουργικά συστήματα Windows 12 11 Ιουλ 2009 07:42
"Reboot ή επιλέξτε καλή συσκευή εκκίνησης ή τοποθετήστε τα μέσα ενημέρωσης για την εκκίνηση της συσκευής" gramble Γενικά Λογισμικό Chat 1 8 Ιουν 2009 23:28
Δεν διαθέσιμη συσκευή εκκίνησης απεργία f1 να ξαναδοκιμάσετε εκκίνησης f2 για setup χρησιότητας - επίκλιση εγκαταστήσετε hbees888 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 25η Μαΐου 2009 23:01
Dual Boot XP Τώρα Wont Boot NTLDR Missing trayde Λειτουργικά συστήματα Windows 4 18 Μαρ 2009 07:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.