![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa jučer sam pronašao stari IDE hdd, što sam imao osjećaj da sam još uvijek imao podatke o, pa sam mislio da bi ga spojiti i do moje računalo i dobiti bilo što od to što sam htio (ako ima je nešto) No XP ne može naći voziti, pa sam pomislio "U redu, tako da je vjerojatno mrtva, nije važno", pa sam pričepiti dolje računalo, maknuti HDD i pokušao čizma gore opet, međutim od tada, ja sam bio u mogućnosti to čizma gore, ja ni doći do kraj Bios čizma, te dobiti greška kazivanje to ne može pronaći datoteku (ne mogu sjetiti ime datoteke) ili ga dobiva na dio prozora utovara, pomake gore sa BSOD onda se ponovo pokreće. Pokušao sam dizanje s CD-postava prozora i sanacija bez radosti. Ja sam trenutno ghosting moj hdd na drugi disk sa Norton Ghost, i tada ću pokušati re-uvesti koga u službu (bez oblikovanja) da li to funkcionira.
| |||
| |||
| Jeste li osigurati oba pogoni nisu bili jumpered kao majstor? Mogao biti uzrok problema. Nadam se ponovo radi!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stari harddrive u staviti u ur pc je vjerojatno bio postavljen na master .. stvaranje Chanel u vaš bios .. idi u bios te provjeriti tvoj harddrive pokazivanje gore i postavljen je najprije čizma sprava
| |||
| |||
| Žao mi je, nije bio na određene, stari IDE disk je i novi disk je SATA, tako da se ne bi trebao bitno da li je majstor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što konkretno dogodilo?
| |||
| |||
| Pa, ona učitava se i dobiva se ekran sa opcijama za instalaciju, popravak, odnosno izlaz prozor za postavljanje. Tada sam pritisnite "R" za popravak, onda ne bi bilo dalje, to dobiva se dos ekran govoreći: "upišite exit to restart" Mislim da je sve što se događa, ali sam da je sinoć, na taj način JA dont 'sjećati se je točno. |
|
| |||
| |||
| To je ono što treba učiniti! Google "popravak xp konzola" vidjeti kako dalje. http://support.microsoft.com/kb/314058 svibanj vam je potrebno bootcfg, fixboot i fixmbr.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Upravo sam pokušao popraviti konzolu opet na prvi Internet dogoditi se gore kazivanje: Quote:
Quote:
|
|
| |||
| |||
| U redu, čuvaj nas informirani.
|
| |||
| |||
| ok, ja sam pokušao ponovno dizanje, međutim, ne mogu dobiti bilo dalje od kraja bios, tako da sam u mogućnosti to izabrati metodu dizanja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Boot-Up problem - Windows XP Home ili XP Media Edition ne Boot | elanorbreton | Windows Operating Systems | 3 | 2 listopad 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NEĆE BOOT? (Potreba za Access Boot.ini) | ryannathans | Windows Operating Systems | 12 | 11. srpnja 2009 07:42 |
| "Reboot ili pravilan odabir boot uređaja ili umetnite boot medij uređaja" | gramble | Općenito Software Chat | 1 | 8. lipnja 2009 23:28 |
| Ne boot uređaj dostupan sstrajk f1 da ponovno boot f2 za setup utility - Cant instalirati | hbees888 | Windows Operating Systems | 1 | 25. svibanj 2009 23:01 |
| Dual boot XP Sada navika Boot NTLDR Missing | trayde | Windows Operating Systems | 4 | 18. ožujak 2009 07:07 |
| Thread Tools | |
| |