![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos tegnap találtam egy régi IDE HDD, ami Éreztem én még adat, ezért arra gondoltam, hogy csatlakoztassa a számítógépet, és én el semmit róla, hogy én akartam (ha nem volt semmi) Ugyanakkor XP nem megtalálja a meghajtót, ezért úgy gondoltam "ok, ezért valószínűleg meghalt, mindegy" ezért állítsa le a számítógépet, eltávolítják a HDD, és megpróbálta újra indítást, de azóta már nem képesek boot up, én sem jutok végéig a bios boot, és kap egy hiba mondás, hogy nem találja a fájlt (nem emlékszem a fájl neve), vagy nem lesz a Windows loading részben a Rántsd fel a BSOD, majd újraindul. Megpróbáltam indításkor a Windows telepítő CD-javítás nélkül öröm. Én jelenleg ghosting én HDD egy másik meghajtóra a Norton Ghost, aztán megyek, hogy próbáljon meg újra telepíteni (nem formázása), hogy lássa, hogy működik.
| |||
| |||
| Te biztos, hogy a két meghajtó nem jumpered a mester? Lehet, hogy az okozta a problémát. Remélem REINSTALL működik!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a régi és a merevlemez léptetett ur pc volt állítva master .. módosította a BIOS .. menj be a BIOS és ellenőrizze a merevlemez felbukkan és ez az első boot device
| |||
| |||
| Sajnos, nem egyedi, a régi meghajtó az IDE és az új meghajtó SATA, így nem számít, ha gazdája. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történt konkrétan?
| |||
| |||
| Nos, ez a terhelés, és eljut a képernyőn opciók telepítése, javítása, vagy lépjen ki a beállító ablak. Aztán nyomd meg a "R" a javítás, akkor nem lesz tovább, ez lesz a dos képernyőn mondván "típusú kijárat restart" Úgy gondolom, hogy van ez megtörténik, de azt nem, hogy a múlt éjjel, hogy én nem emlékszem meg pontosan. |
|
| |||
| |||
| Ez az, mi az, hogy nem! Google "XP javítás konzol", hogy mit kell csinálni. http://support.microsoft.com/kb/314058 Önnek is szüksége bootcfg, fixmbr és fixboot.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Én csak próbáltam a javítási konzolt újra először, amikor ezt mondta: Idézet:
Idézet:
|
|
| |||
| |||
| OK, minket tájékoztatni.
|
| |||
| |||
| OK, megpróbáltam újra indítást, de nem tudom tovább, mint a végén a BIOS-ban, így nem tudok választani az indító módszer. |