![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן אתמול מצאתי ישן IDE HDD, אשר היתה לי הרגשה שאני עדיין היו נתונים, אז חשבתי לחבר את זה הייתי מעלה את המחשב שלי כדי לקחת משהו ממני את זה כי אני רוצה (אם היה משהו) עם זאת XP לא יכול היה למצוא את הכונן, אז חשבתי "בסדר, אז זה כנראה מת, לא חשוב" אז אני לכבות את המחשב, הסירו את HDD באתחול וניסה שוב, אולם מאז, אני כבר לא מצליח האתחול למעלה, אני גם להגיע הסוף של ה-BIOS לאתחול, ומקבל שגיאה אומרת שזה לא יכול למצוא את הקובץ (לא יכול לזכור את שם הקובץ) או שהוא מקבל את Windows טוען השאר, את flicks למעלה עם BSOD אז מחדש. ניסיתי באתחול מתוך תקליטור ההתקנה של Windows ו תיקון ללא שמחה. אני כרגע ghosting HDD שלי על גבי כונן אחר עם Norton ghost, ואז אני הולך לנסות להתקין מחדש (ללא פירמוט) כדי לראות אם זה עובד.
| |||
| |||
| האם לבצע את שני הכוננים בטוח לא היו jumpered כמו אב? יכול להיות הגורם לבעיה. מקווה מחדש עובד!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הישן harddrive U הכניסו לתוך ur PC היה כנראה מוגדרת יחידת .. ביצוע שינויים ב-BIOS שלך .. נכנס ל-BIOS ובדוק את harddrive מופיע והוא בחר תחילה התקן האתחול
| |||
| |||
| מצטער, אני לא ספציפי, את הכונן הישן הוא IDE ו הכונן החדש הוא SATA, אז צריך לא משנה אם הוא מאסטר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| במיוחד מה קרה?
| |||
| |||
| טוב, זה מעלה המון על גבי המסך מגיע עם אפשרות להתקין, לתקן או לצאת את חלון ההתקנה. ואז ללחוץ על "R" כדי לתקן, אז לא מקבלת יותר, היא מקבלת על המסך DOS אומר "הקלד exit כדי להפעיל מחדש" אני חושב שהיא כל כך יקרה, אבל אני עשיתי את זה אתמול בלילה, אז אני לא זוכר זה בדיוק. |
|
| |||
| |||
| זה מה שהיא אמורה לעשות! גוגל "XP Repair Console" כדי לראות מה לעשות הלאה. http://support.microsoft.com/kb/314058 ייתכן ותצטרך bootcfg, fixboot ו fixmbr.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני רק ניסיתי לתקן את קונסולת שוב בהתחלה זה מגיע למעלה אומר: ציטוט:
ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| בסדר, תמשיך הודיעו לנו.
|
| |||
| |||
| טוב, ניסיתי שוב באתחול, אולם אני לא יכול לקבל יותר מאשר סוף את ה-BIOS, ולכן אני לא יכול לבחור את שיטת האתחול. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול | elanorbreton | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition לא BOOT? (צריך לגשת Boot.ini) | ryannathans | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 11th יולי 2009 07:42 |
| "הפעלה מחדש או בחר ראוי להכניס התקן האתחול או האתחול מדיה התקנים" | gramble | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 8 יוני 2009 23:28 |
| לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין | hbees888 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 במאי 2009 23:01 |
| Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר | trayde | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 18 מרץ 2009 07:07 |
| שרשרת כלים | |
| |