![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na vakar radau sena IDE HDD, kuris man buvo jausmas, aš vis dar turėjo duomenų, kad aš maniau aš norėčiau prijungti jį prie savo kompiuterio ir gauti kažką ne tai kad aš norėjau (jei ten buvo kas nors) Tačiau XP negali rasti diske, taip ir aš pagalvojau "ok, todėl tikriausiai mirė, Never mind", todėl aš išjungti kompiuterį, išimti HDD ir bandė paleidimo ir vėl, bet nuo tada aš negalėjo paleisti, aš nei patekti į apie BIOS boot pabaigos, gaunate klaidos pranešimą, kad negaliu rasti failą (nepamenu failo pavadinimą) arba jis pasireiškia prie Windows pakrovimo pusės, flicks parengti BSOD paleis. Aš bandė paleisti iš Windows įdiegimo CD ir remontas be džiaugsmo. Šiuo metu aš šešėlius mano HDD į kitą diską su Norton Ghost, ir tada aš einu pabandyti įdiegti iš naujo (be formatavimo) ir pamatysite, jeigu ji veikia.
| |||
| |||
| Ar jūs įsitikinkite, kad abu diskai buvo ne jumpered kaip pana? Galėtų būti problemos priežastis. Viltis iš naujo veikia!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| senas diską ir įdėti į UR PC tikriausiai buvo nustatyta, kad kapitonas .. padaryti pakeitimus BIOS .. įeiti į BIOS ir patikrinkite, ar jūsų kietajame diske rodoma, ir yra nustatyta pirmojo paleidimo įtaisas
| |||
| |||
| Atsiprašau, aš ne į konkrečius, senas diskas yra IDE ir naujas diskas yra SATA, tai neturi reikšmės, ar jis yra kapitonas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas konkrečiai atsitiko?
| |||
| |||
| Na, tai apkrova iki ir pasireiškia, kad kartu su galimybės įrengti, remontuoti, ar išeiti iš lango atvyk. Tada aš spaudžiu "R", remontuoti, tada negauna jokių kitų, jis gauna į Dos ekraną sakydamas: "tipo išėjimo iš naujo" Manau, kad viskas, kas vyksta, bet aš padariau, kad praeitą naktį, ir aš nepamenu tai tiksliai. |
|
| |||
| |||
| Štai ką jis turėjo padaryti! "Google" XP remonto konsolės ", kad pamatytumėte, ką daryti toliau. http://support.microsoft.com/kb/314058 Jums gali prireikti bootcfg, fixboot ir FIXMBR.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik bandė remonto konsolės vėl iš pradžių ji pasirodo sakydamas: Citata:
Citata:
|
|
| |||
| |||
| Gerai, saugo mus informavo.
|
| |||
| |||
| Gerai, aš stengiausi atsisiuntimas iš naujo, tačiau aš negaliu gauti bet nei BIOS pabaigoje dar, kad aš negaliu pasirinkti boot būdu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition WON'T BOOT? (Reikia naudotis Boot.ini) | ryannathans | Windows "operacinės sistemos | 12 | 11 liepa 2009 07:42 |
| "Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas | gramble | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 8 birželis 2009 23:28 |
| Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti | hbees888 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 25, 2009 23:01 |
| Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos | trayde | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2009 07:07 |
| Temos įrankiai | |
| |