![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No včera som našiel starý IDE hdd, ktorý som mal pocit, že som ešte údaje, a tak som si myslel, že by som sa pripojiť k počítaču a niečo si z to, že som chcel (či existuje niečo), ale XP nemožno nájsť cesta, tak som si "ok, tak je to pravdepodobne mŕtve, nevadí", tak som vypol počítač, odstráni hdd a snažil zaviesť znovu, ale od tej doby som bol schopný naštartovať som ani dostať do konci fázy Bios, a získať dlh príslovie, že nemôže nájsť súbor (nemôžem spomenúť na názov súboru), alebo sa dostane do okien zaťaženie časti Flicks s BSOD reštartuje. Snažil som sa zavedie z okna nastavenie CD a opravy bez radosti. V súčasnej dobe som duchmi som hdd na iný disk s Norton Ghost, a potom budem pokúšať re-install (bez formátovania), aby zistil, či to funguje.
| |||
| |||
| Páčilo sa uistite, obidva disky neboli jumper ako majster? By mohlo byť príčinou problému. Dúfam, že opäť funguje!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| starého disku u do ur pc bol pravdepodobne nastavený na pána .. vykonanie zmien v BIOSu .. ísť do bios a skontrolovať váš pevný disk objaví a je nastavená na prvé spúšťacie zariadenie
| |||
| |||
| prepáč, ja nebol na konkrétne, starý disk IDE a nový disk je SATA, tak prečo by jedno, či je pán. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sa konkrétne stalo?
| |||
| |||
| No, to načíta a až sa dostane na obrazovku s možnosťou inštalácie, opravy, alebo odíde do okna nastavenia. Potom som stlačiť "R" pre opravu, potom už ani nemôže byť ďalej, sa dostane na obrazovky dos príslovie "exit reštartujte" Myslím, že to je všetko, čo sa deje, ale já jsem, že včera večer, takže som si ani nepamätajú to presne. |
|
| |||
| |||
| To je to, čo má robiť! Google "xp opravy konzoly" vidieť to, čo robiť ďalej. http://support.microsoft.com/kb/314058 možno budete potrebovať bootcfg, fixboot a fixmbr.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Práve som sa pokúsil opraviť konzola opäť na prvé to príde, keď povedal: Citácia:
Citácia:
|
|
| |||
| |||
| OK, nás bude informovať.
|
| |||
| |||
| ok, som sa pokúsil znovu naštartovať, ale nemôžem dostať žiadne ďalšie, ako do konca bios, takže som nemohol zvoliť metódu. |