![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па јуче сам нашао стари ИДЕ ХДД, који сам имао осећај да и даље има податке о, па сам помислио бих га повезати до моје рачунар и добити све искључите га да сам хтео (ако је било шта) међутим КСП није могао наћи диск, па сам помислио "ОК, тако да је вероватно мртав, није важно", тако да сам искључивања рачунара, уклонио ХДД и покушао поново са подизањем система, међутим од тада сам био у стању да покрене, ја ни доћи до крај покретања БИОС, и добијете грешку рекавши да не може да пронађе фајл (не памтим имена датотеке), или га добија на прозоре утовар део, филмовима са БСОД онда рестартује. Покушао сам покретање из Уиндоус Сетуп ЦД-а и поправке без радости. Тренутно сам ефекат "духова" мој ХДД на други диск Нортон Гхост, а онда идем да покушају да поново инсталирате (без форматирања) да ли то ради.
| |||
| |||
| Да ли сте се уверили оба дискови нису јумперед као мајстор? Може бити узрок проблема. Нада поново инсталирате ради!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У старом харддриве ставити у ком Ур је вероватно био постављен на мајстора .. вршењу измена у БИОС-у .. иди у БИОС и проверите харддриве појави и да је постављен први уређај за покретање
| |||
| |||
| Жао ми је, није на одређене, стари диск је ИДЕ и нови диск је САТА, па не би требало битно да ли је мајстор. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта конкретно десило?
| |||
| |||
| Па, то се учитава и добија се екран са опцијама за инсталацију, поправку или излаз постављање прозора. Онда сам притисните "Р" за поправку, а не добити било који даљи, постаје ДОС екрана говорећи: "Откуцајте ексит да бисте поново покренули" Мислим да је све што се дешава, али сам то синоћ, па не сећам се управо. |
|
| |||
| |||
| То је оно што треба да урадите! Гоогле "КСП Репаир конзолу" да видимо шта даље. хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/314058 можда ће бити потребно боотцфг, фиксбоот и фиксмбр.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Управо сам покушао поправити конзоле поново на прво долази до говорећи: Куоте:
Куоте:
|
|
| |||
| |||
| У реду, настави нас обавестио.
|
| |||
| |||
| Ок, покушао сам поново покретање, међутим, не могу се даље од краја БИОС, тако да сам у стању да изабере метод за покретање. |