![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А вчора я знайшла старі HDD IDE, який я мав відчуття, що я все ще дані, тож я вирішив підключити його до мого комп'ютера та отримати з неї нічого, що я хотіла (якщо було що-небудь) Однак XP не може знайти диск, так що я подумав: "ОК, так що, ймовірно, мертвий, нічого", так я вимкнути комп'ютер, видалити HDD і спробував знову завантаження, проте з того часу, я не змогла завантажитися, я як дістатися Наприкінці завантаження Bios, і з'являється повідомлення про помилку заявив, що не може знайти файл (не пам'ятаю ім'я файлу), або він потрапляє в частині запуску Windows, клацанням з BSOD перезапускається. Я пробував завантаження з компакт-диска Windows установка та ремонт без радості. В даний час я ореоли мого жорсткого диска на другий диск з привидом Нортон, і тоді я йду до спроби перевстановити (без форматування), щоб дізнатися, чи працює він.
| |||
| |||
| Ви переконаєтеся, що обидва ці диски не були перемички як господар? Можуть бути причиною проблеми. Надії переустановки працює!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У старого жорсткого диска покласти в ур ПК, ймовірно, встановлений у майстри .. внесення змін в BIOS .. вдаватися в BIOS і перевірте ваш жорсткий диск і показує, встановлено в якості першого завантажувального пристрою
| |||
| |||
| На жаль, я не був на конкретні, старий диск IDE і новий диск SATA, так що не повинно мати значення, якщо він майстер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що саме відбулося?
| |||
| |||
| Ну, він завантажує і отримує на екран з параметрами для установки, ремонту або закрити вікно установки. Потім натисніть кнопку "R" на ремонт, то не отримав жодного Крім того, він потрапляє в DOS екрану говорили типу "Вийти, щоб перезавантажити" Я думаю, що це все, що відбувається, але я зробив це вчора ввечері, тому я не пам'ятаю це точно. |
|
| |||
| |||
| Це те, що він має робити! Google "XP консоль ремонту", щоб побачити, що робити далі. http://support.microsoft.com/kb/314058 Вам може знадобитися Bootcfg, FIXBOOT і FIXMBR.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я тільки спробував ремонту консоль знову на перших про це заходить мова словами: Цитата:
Цитата:
|
|
| |||
| |||
| ОК, тримайте нас в курсі.
|
| |||
| |||
| ОК, я спробував завантажитися ще раз, однак я не можу далі, ніж наприкінці BIOS, тому я не можу вибрати спосіб завантаження. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition не завантажується? (Необхідний доступ до Boot.ini) | ryannathans | Операційні системи Windows | 12 | 11 липня 2009 07:42 |
| "Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою" | gramble | General Software чат | 1 | 8 червня 2009 23:28 |
| Ні завантажувального пристрою доступні страйку F1, щоб повторити завантаження F2 для Setup Utility - Cant Встановити | hbees888 | Операційні системи Windows | 1 | 25 травня 2009 23:01 |
| Dual Boot Now XP Wont завантаження NTLDR відсутній | trayde | Операційні системи Windows | 4 | 18 березня 2009 07:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |