![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Пусни си тези 3 програми споменах в конзолата? Ако е така, то изглежда зле!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не са опитвали команди имате каза още, че ще се опита ги сега, аз ще публикувате отново след няколко минути след като съм сторил
| |||
| |||
| ОК, като кучето сега
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз вече опитах първата я намери 1, но аз не знам какво да правя от там, тъй като, както казах eirlier, тя не може да влезете в нея. Опитах вторият, каза той написа нова система обувка досие, обаче не съществува разлика, когато се опитвам стартиране на компютъра до изключване на HDD. Аз вече опитах за последен път, както той казва, че написал нещо ново s'Times New Roman "] uccessively, обаче, когато се опитват да обувка горе от HDD, аз не получавате повече. |
|
| |||
| |||
| Дали тя поиска администраторската парола на първата команда? Това се е празно по подразбиране, но вие може да го с нещо друго, когато сте инсталирали XP? Във всеки случай, трябва да бъде в състояние да направим ремонт инсталация от стартиране отново от CD и игнорирайки първоначалната "R" опция. Когато CD стане да те питам, където искате да инсталирате, трябва да ви даде възможност за ремонт на съществуваща инсталация. По този начин не губи всякакви файлове. НЕ ФОРМАТ!
|
| |||
| |||
| Аз просто опитах, че аз съм в момента възстановяване на BIOS, incasee там е BIOS проблем, аз ще ви позволи да знаете какво ще се случи след няколко минути. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Windows XP Home Edition НЯМА ДА BOOT? (Трябва да отворите Boot.ini) | ryannathans | Windows операционни системи | 12 | 11 Юли 2009 07:42 |
| "Рестартирайте или изберете правилното устройство или поставете начално зареждане медиите за устройство" | gramble | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 юни 2009 23:28 |
| Не зареждане устройство налични стачка F1 да опитаме обувка F2 за настройка на комунални услуги - инсталиране на жаргон | hbees888 | Windows операционни системи | 1 | 25 май 2009 г. 23:01 |
| Dual Обувка Сега XP приучавам Обувка NTLDR Отсъствуващ | trayde | Windows операционни системи | 4 | 18 Март 2009 07:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |