menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

XP nebude boot

Reply

Thread Nástroje
Old 25. duben 2008, 08:15
Dárce Skupina

Default XP nebude boot

jste spustit ty 3 programy i zmíněné v konzoli?

pokud ano, vypadá to špatné!

Old 25. duben 2008, 08:20
Dárce Skupina

Default XP nebude boot

I haven't pokusil příkazy jste zatím řekl, budu se snažit jim teď budu post znovu za několik minut poté, co jsem udělal

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 25. duben 2008, 08:20
Dárce Skupina

Default XP nebude boot

ok, přičemž se psem ven

Old 25. duben 2008, 08:41
Dárce Skupina

Default XP nebude boot

Mám nyní souzen jako první ji nalezl 1, ale nevím, co dělat tam, protože, jak jsem řekl eirlier, není možné se přihlásit na to.
Snažil jsem se druhý řekl, že napsal nový systém spouštěcí soubor, ale není žádný rozdíl, když jsem zkusit bootování počítače až z hdd.
Mám teď pokusil poslední stejně, to říká, že píše novou věc s'Times New Roman '] uccessively, ale při pokusu spustit z hdd, já si žádné další.
Old 25. duben 2008, 09:06
Dárce Skupina

Default XP nebude boot

Má ji požádá o heslo správce o první velení? To byl slepý jako výchozí, ale můžete si nastavit na něco jiného, když jste instalovali xp?

V každém případě byste měli být schopni provést opravu instalace bootování opět z CD a ignoruje původní "r" varianta. Když se dostane CD se zeptá, kam chcete instalovat, je třeba dát možnost opravit stávající instalaci. Tak nechcete přijít o všechny soubory. DON'T FORMÁT!

Old 25. duben 2008, 09:52
Dárce Skupina

Default XP nebude boot

Právě jsem se pokusil, že jsem v současné době resetování bios, incasee je bios problém, budu vás informovat, co se stane za pár minut.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí elanorbreton Operační systémy Windows 3 2.října 2009 15:10
Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) ryannathans Operační systémy Windows 12 11. července 2009 07:42
"Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" gramble Obecné Software Chat 1 8 června 2009 23:28
No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat hbees888 Operační systémy Windows 1 25. května 2009 23:01
Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí trayde Operační systémy Windows 4 18. března 2009 07:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.