![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| jste spustit ty 3 programy i zmíněné v konzoli? pokud ano, vypadá to špatné!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I haven't pokusil příkazy jste zatím řekl, budu se snažit jim teď budu post znovu za několik minut poté, co jsem udělal
| |||
| |||
| ok, přičemž se psem ven
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Mám nyní souzen jako první ji nalezl 1, ale nevím, co dělat tam, protože, jak jsem řekl eirlier, není možné se přihlásit na to. Snažil jsem se druhý řekl, že napsal nový systém spouštěcí soubor, ale není žádný rozdíl, když jsem zkusit bootování počítače až z hdd. Mám teď pokusil poslední stejně, to říká, že píše novou věc s'Times New Roman '] uccessively, ale při pokusu spustit z hdd, já si žádné další. |
|
| |||
| |||
| Má ji požádá o heslo správce o první velení? To byl slepý jako výchozí, ale můžete si nastavit na něco jiného, když jste instalovali xp? V každém případě byste měli být schopni provést opravu instalace bootování opět z CD a ignoruje původní "r" varianta. Když se dostane CD se zeptá, kam chcete instalovat, je třeba dát možnost opravit stávající instalaci. Tak nechcete přijít o všechny soubory. DON'T FORMÁT!
|
| |||
| |||
| Právě jsem se pokusil, že jsem v současné době resetování bios, incasee je bios problém, budu vás informovat, co se stane za pár minut. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home nebo Windows XP Media Edition nerozpoznává Zavádecí | elanorbreton | Operační systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potřeba přístupu Boot.ini) | ryannathans | Operační systémy Windows | 12 | 11. července 2009 07:42 |
| "Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" | gramble | Obecné Software Chat | 1 | 8 června 2009 23:28 |
| No boot zařízení stávku f1 na f2 boot opakujte pro nastavení utility - Cant instalovat | hbees888 | Operační systémy Windows | 1 | 25. května 2009 23:01 |
| Duální Boot Now XP zvyklý Zavádecí NTLDR Chybí | trayde | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 07:07 |
| Thread Nástroje | |
| |