μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Xp δεν θα εκκίνησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25η Απριλίου 2008, 08:15
Ομάδα Δωρητών

έκανε να εκτελέσετε αυτές τις 3 προγράμματα που ανέφερα στην κονσόλα;

αν ναι, τι φαίνεται κακό!

Old 25η Απριλίου 2008, 08:20
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχω δοκιμάσει τις εντολές σας έχουν πει ακόμα, θα προσπαθήσω τώρα, μετά θα ξανά σε μερικά λεπτά αφού έκανα

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 25η Απριλίου 2008, 08:20
Ομάδα Δωρητών

ok, λαμβάνοντας το σκύλο έξω τώρα

Old 25η Απριλίου 2008, 08:41
Ομάδα Δωρητών

Έχω δοκιμάσει τώρα το πρώτο που βρέθηκαν 1, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εκεί, καθώς, όπως είπα eirlier, δεν μπορεί να συνδεθείτε σε αυτόν.
Προσπάθησα το δεύτερο, είπε ότι έγραψε ένα νέο σύστημα αρχείων εκκίνησης, ωστόσο δεν υπάρχει καμία διαφορά όταν προσπαθώ την εκκίνηση του υπολογιστή από τον hdd.
Έχω δοκιμάσει τώρα το τελευταίο, αλλά αυτό λέει ότι έγραψε το νέο πράγμα s'Times New Roman "] uccessively, ωστόσο, όταν προσπαθείτε να εκκινήσετε από το hdd, δεν έχω ακόμη.
Old 25η Απριλίου 2008, 09:06
Ομάδα Δωρητών

Έχει ζητήσει τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για την πρώτη εντολή; Αυτό χρησιμοποιείται για να είναι κενή από προεπιλογή, αλλά μπορεί να έχουν θέσει σε κάτι άλλο κατά την εγκατάσταση xp;

Τέλος πάντων, θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης κατά την εκκίνηση και πάλι από το cd και αγνοώντας το αρχικό "Ε" επιλογή. Όταν το CD γίνεται να σας ρωτήσω εάν θέλετε να εγκαταστήσετε, θα πρέπει να σας δώσω μια επιλογή για την επισκευή μιας υφιστάμενης εγκατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο να μην χάσει κανένα αρχείο. DO NOT FORMAT!

Old 25η Απριλίου 2008, 09:52
Ομάδα Δωρητών

Έχω δοκιμάσει μόνο ότι είμαι σήμερα επαναλειτουργεί το BIOS, incasee υπάρχει bios πρόβλημα, θα σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει μέσα σε λίγα λεπτά.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.