![]() |
|
| |||
| |||
| έκανε να εκτελέσετε αυτές τις 3 προγράμματα που ανέφερα στην κονσόλα; αν ναι, τι φαίνεται κακό!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχω δοκιμάσει τις εντολές σας έχουν πει ακόμα, θα προσπαθήσω τώρα, μετά θα ξανά σε μερικά λεπτά αφού έκανα
| |||
| |||
| ok, λαμβάνοντας το σκύλο έξω τώρα
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει τώρα το πρώτο που βρέθηκαν 1, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εκεί, καθώς, όπως είπα eirlier, δεν μπορεί να συνδεθείτε σε αυτόν. Προσπάθησα το δεύτερο, είπε ότι έγραψε ένα νέο σύστημα αρχείων εκκίνησης, ωστόσο δεν υπάρχει καμία διαφορά όταν προσπαθώ την εκκίνηση του υπολογιστή από τον hdd. Έχω δοκιμάσει τώρα το τελευταίο, αλλά αυτό λέει ότι έγραψε το νέο πράγμα s'Times New Roman "] uccessively, ωστόσο, όταν προσπαθείτε να εκκινήσετε από το hdd, δεν έχω ακόμη. |
|
| |||
| |||
| Έχει ζητήσει τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για την πρώτη εντολή; Αυτό χρησιμοποιείται για να είναι κενή από προεπιλογή, αλλά μπορεί να έχουν θέσει σε κάτι άλλο κατά την εγκατάσταση xp; Τέλος πάντων, θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης κατά την εκκίνηση και πάλι από το cd και αγνοώντας το αρχικό "Ε" επιλογή. Όταν το CD γίνεται να σας ρωτήσω εάν θέλετε να εγκαταστήσετε, θα πρέπει να σας δώσω μια επιλογή για την επισκευή μιας υφιστάμενης εγκατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο να μην χάσει κανένα αρχείο. DO NOT FORMAT!
|
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει μόνο ότι είμαι σήμερα επαναλειτουργεί το BIOS, incasee υπάρχει bios πρόβλημα, θα σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει μέσα σε λίγα λεπτά. |