![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokrenuti programe i one 3 navedene u konzoli? ako je tako, izgleda loše!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam pokušao naredbe imate još rekao, ja ću ih sad pokušat ću post ponovo za nekoliko minuta nakon što sam učinio
| |||
| |||
| ok, uzimajući psa sada
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Ja sam sada pokušao prvi je pronašao 1, ali ne znam što da radimo od tamo, kao, kao što sam rekao eirlier, ne može prijaviti na njega. Pokušao sam drugi, kazao je napisao novi sustav boot file, međutim nema razlike kada JA probati booting up računalo s hdd. Ja sam sada pokušao posljednja kao i Ona kaže da je napisao novu stvar s'Times New Roman '] uccessively, ipak našto težak to čizma gore sa hdd, JA dobiti nijedan dalji. |
|
| |||
| |||
| Da li to zatraži Administrator password na prvu naredbu? To se prazno po defaultu, ali vam svibanj imati postaviti ga na nešto drugo kada se instalira xp? U svakom slučaju, trebali biste biti u mogućnosti napraviti repair instalaciju ponovo booting from CD i zanemaruju početne "r" opciju. Kada se dobije na CD-u vas pitati gdje želite instalirati, ona treba dati Vam mogućnost popravka postojeće instalacije. Na taj način se ne gube na bilo koje datoteke. NE FORMAT!
|
| |||
| |||
| Imam pravedan pokušao da, ja sam trenutno resetovanje BIOS, incasee nalazi se bios problem, ja ću pustiti te znati što se događa u nekoliko minuta. |