![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| nem futtatja ezeket a programokat 3 említettem a konzol? Ha igen, úgy néz ki rosszul!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Még nem próbáltam a parancsok akkor még azt mondta, megpróbálom ezeket most fogom elküldeni újra pár perc múlva, amikor én
| |||
| |||
| OK, hogy a kutya ki most
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Én már próbáltam az első, hogy találtam 1, de nem tudom, mi a teendő, onnan, mivel, mint mondtam eirlier, hogy nem lehet bejelentkezni rá. Próbáltam a másik, azt mondta, hogy írt egy új rendszert indító kép, de nincs különbség, ha megpróbálom indítást a számítógép le a hdd. Én már próbáltam, hogy az utolsó is, Azt mondja azt írta az új dolog s'Times New Roman "] uccessively azonban akkor, amikor megpróbáljuk boot fel a hdd, hogy tudom tovább. |
|
| |||
| |||
| És nem kéri a rendszergazdai jelszót, az első parancs? Ez is a blank alapértelmezetten, de ha lehet, meg azt, hogy valami mást, ha telepítve xp? Mindegy, akkor képesnek kell lennie arra, hogy a javítás telepítése által indítás újra a CD-ről, és figyelmen kívül hagyja az első "r" kapcsolót. Amikor a CD-t kap, hogy kérje, hogy hova akarjuk telepíteni, akkor meg kell adni a lehetőséget a javításra egy meglévő létesítmény. Így Ön nem veszít a kép. NEM FORMÁTUMA!
|
| |||
| |||
| Most próbáltam meg, hogy én vagyok jelenleg magában foglaló BIOS, incasee van bios probléma, I will let you know what happens pár percig. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Boot-probléma - Windows XP Home vagy XP Media Edition nem indul | elanorbreton | A Windows operációs rendszerek | 3 | Október 2, 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NEM BOOT? (Kívánja Boot.ini) | ryannathans | A Windows operációs rendszerek | 12 | 11. július 2009 07:42 |
| "Újraindítás vagy válassza a megfelelő boot eszközt vagy helyezze be a boot média eszköz" | gramble | General Chat szoftver | 1 | 8. június 2009 23:28 |
| No boot device available sztrájk f1, hogy újra boot f2 a Setup Utility - Cant install | hbees888 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 25. május 2009 23:01 |
| Dual Boot Most XP szokás Boot Hiányzó NTLDR | trayde | A Windows operációs rendszerek | 4 | 18. március 2009 07:07 |
| Téma eszközök | |
| |