mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

XP negali paleisti

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 25, 2008, 08:15
Donorų grupės

Default XP negali paleisti

Ar paleisti tas 3 programas minėjau konsolės?

Jei taip, tai atrodo neblogai!

Old Balandis 25, 2008, 08:20
Donorų grupės

Aš ne bandė komandas jūs sakėte dar pasistengsiu juos dabar, aš vėl po kelių minučių, kai aš padariau

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Balandis 25, 2008, 08:20
Donorų grupės

Gerai, atsižvelgiant dog out now

Old Balandis 25, 2008, 08:41
Donorų grupės

Aš dabar bandė pirmasis ji rasta 1, bet aš nežinau, ką daryti, iš ten, nes, kaip sakiau eirlier, ji negali prisijungti į jį.
Bandžiau antrasis, sako jis parašė naują sistemą įkelti failą, tačiau nėra jokio skirtumo, kai bandau atsisiuntimas kompiuteris nuslysti hdd.
Aš jau bandė naujausia taip pat ji sako, kad rašė kažkas nauja s'Times New Roman "] uccessively, tačiau bandant paleisti, iš HDD, man ne daugiau.
Old Balandis 25, 2008, 09:06
Donorų grupės

Ar reikia paprašyti administratoriaus slaptažodį į pirmą komandą? , Kurie būtų tuščia pagal nutylėjimą, tačiau jums gali tekti nustatyti, kad jis ką nors įdiegus XP?

Bet kuriuo atveju, jūs turėtumėte galėti padaryti remontas instaliacija atsisiųsti dar kartą iš CD ir ignoruojant pirminį "R" variantą. Kai CD pasireiškia paklausti, kur norite įdiegti, ji turėtų suteikti jums galimybę remontuoti esamas įrenginys. Tokiu būdu jūs neturite prarasti visus failus. DON'T FORMATO!

Old Balandis 25, 2008, 09:52
Donorų grupės

Aš tiesiog bandė, kad aš dabar naujo BIOS, incasee yra BIOS problema, aš jums žinoti, kas vyksta keletą minučių.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo elanorbreton Windows "operacinės sistemos 3 2 spalis, 2009 15:10
Windows XP Home Edition WON'T BOOT? (Reikia naudotis Boot.ini) ryannathans Windows "operacinės sistemos 12 11 liepa 2009 07:42
"Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas gramble BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 8 birželis 2009 23:28
Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti hbees888 Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 25, 2009 23:01
Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos trayde Windows "operacinės sistemos 4 Kovas 18, 2009 07:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.