![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ste spustiť tie 3 programy i uvedenej v konzole? ak áno, vyzerá to zlé!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Nenašli pokúsil príkazy ste zatiaľ povedal, budem sa snažiť im teraz budu post opäť za niekoľko minút potom, čo som urobil
| |||
| |||
| ok, pričom so psom von
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Mám teraz súdený ako prvý ju našiel 1, ale neviem, čo robiť tam, pretože, ako som povedal eirlier, nie je možné sa prihlásiť na to. Snažil som sa druhý povedal, že napísal nový systém spúšťací súbor, ale nie je žiadny rozdiel, keď som skúsiť bootování počítače až z hdd. Mám teraz pokúsil posledný rovnako, to hovorí, že píše novú vec s'Times New Roman '] uccessively, ale pri pokuse spustiť z hdd, já si žiadne ďalšie. |
|
| |||
| |||
| Má ju požiada o heslo správcu o prvé velenie? To bol slepý ako predvolené, ale môžete si nastaviť na niečo iné, keď ste inštalovali xp? V každom prípade by ste mali byť schopní vykonať opravu inštalácie bootování opäť z CD a ignoruje pôvodné "r" varianta. Keď sa dostane CD sa opýta, kam chcete inštalovať, je potrebné dať možnosť opraviť existujúcu inštaláciu. Tak nechcete prísť o všetky súbory. DON'T FORMÁT!
|
| |||
| |||
| Práve som sa pokúsil, že som v súčasnosti resetovania bios, incasee je bios problém, budem vás informovať, čo sa stane za pár minút. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Boot-Up Problem - Windows XP Home alebo Windows XP Media Edition nerozoznáva Zavádzacia | elanorbreton | Operačné systémy Windows | 3 | 2.října 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition NELZE BOOT? (Potreba prístupu Boot.ini) | ryannathans | Operačné systémy Windows | 12 | 11. júla 2009 07:42 |
| "Reštartovať alebo vybrať správne spúšťacie zariadenia alebo vložení média do boot device" | gramble | Všeobecné Software Chat | 1 | 8 júna 2009 23:28 |
| No boot zariadenia štrajk f1 na f2 boot opakujte pre nastavenie utility - Cant inštalovať | hbees888 | Operačné systémy Windows | 1 | 25. mája 2009 23:01 |
| Duálny Boot Now XP zvyknutý Zavádzacia NTLDR Chýba | trayde | Operačné systémy Windows | 4 | 18. marca 2009 07:07 |
| Thread Tools | |
| |