мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

КСП неће боот

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25 тра 2008, 08:15
Донаторска Група

Default КСП неће боот

Јесте ли покренути програме и оне 3 наведене у конзоли?

ако је тако, изгледа лоше!

Old 25 тра 2008, 08:20
Донаторска Група

Default КСП неће боот

Нисам покушао наредбе имате још рекао, ја ћу их сад покушаће ћу пост поново за неколико минута након што сам учинио

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 25 тра 2008, 08:20
Донаторска Група

Default КСП неће боот

ок, узимајући пса сада

Old 25 тра 2008, 08:41
Донаторска Група

Default КСП неће боот

Ја сам сада покушао први је пронашао 1, али не знам шта да радимо од тамо, као, као што сам рекао еирлиер, не може пријавити на њега.
Покушао сам други, казао је написао нови систем боот филе, међутим нема разлике када ЈА пробати боотинг уп рачунар са ХДД.
Ја сам сада покушао последња као и Она каже да је написао нову ствар с'Тимес Неу Роман '] уццессивелы, ипак нашто тежак за чизма сеттле са ХДД, ЈА добити ниједан даљи.
Old 25 тра 2008, 09:06
Донаторска Група

Default КСП неће боот

Да ли то затражи Администратор пассуорд на прву команду? То се празно по дефаулту, али вам мај имати поставити га на нешто друго када се инсталира ксп?

У сваком случају, требали бисте бити у могућности направити репаир инсталацију поново боотинг фром ЦД и занемарују почетне "р" опцију. Када се добије на ЦД-у вас питати где желите да инсталирате, она треба да да Вам могућност поправка постојеће инсталације. На тај начин се не губе на било које датотеке. НЕ ФОРМАТ!

Old 25 тра 2008, 09:52
Донаторска Група

Default КСП неће боот

Имам праведан покушао да, ја сам тренутно ресетовање БИОС, инцасее налази се БИОС-проблем, ја ћу пустити те да зна шта се дешава у неколико минута.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот еланорбретон Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2. Окт 2009 15:10
Уиндоус КСП Хоме Едитион НЕЋЕ Боот? (Потреба за Аццесс Боот.ини) рыаннатханс Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 11. јула 2009 07:42
"Ребоот или правилан избор боот уређаја или убаците боот медиј уређаја" грамбле Уопштено Софтуаре Цхат 1 8. јуна 2009 23:28
Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате хбеес888 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 25 мај 2009 23:01
Дуал боот КСП Сада навика Боот НТЛДР Миссинг траыде Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 18 март 2009 07:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц