![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покренути програме и оне 3 наведене у конзоли? ако је тако, изгледа лоше!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам покушао наредбе имате још рекао, ја ћу их сад покушаће ћу пост поново за неколико минута након што сам учинио
| |||
| |||
| ок, узимајући пса сада
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Ја сам сада покушао први је пронашао 1, али не знам шта да радимо од тамо, као, као што сам рекао еирлиер, не може пријавити на њега. Покушао сам други, казао је написао нови систем боот филе, међутим нема разлике када ЈА пробати боотинг уп рачунар са ХДД. Ја сам сада покушао последња као и Она каже да је написао нову ствар с'Тимес Неу Роман '] уццессивелы, ипак нашто тежак за чизма сеттле са ХДД, ЈА добити ниједан даљи. |
|
| |||
| |||
| Да ли то затражи Администратор пассуорд на прву команду? То се празно по дефаулту, али вам мај имати поставити га на нешто друго када се инсталира ксп? У сваком случају, требали бисте бити у могућности направити репаир инсталацију поново боотинг фром ЦД и занемарују почетне "р" опцију. Када се добије на ЦД-у вас питати где желите да инсталирате, она треба да да Вам могућност поправка постојеће инсталације. На тај начин се не губе на било које датотеке. НЕ ФОРМАТ!
|
| |||
| |||
| Имам праведан покушао да, ја сам тренутно ресетовање БИОС, инцасее налази се БИОС-проблем, ја ћу пустити те да зна шта се дешава у неколико минута. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Боот-Уп проблем - Уиндоус КСП Хоме или КСП Медиа Едитион не Боот | еланорбретон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Окт 2009 15:10 |
| Уиндоус КСП Хоме Едитион НЕЋЕ Боот? (Потреба за Аццесс Боот.ини) | рыаннатханс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 11. јула 2009 07:42 |
| "Ребоот или правилан избор боот уређаја или убаците боот медиј уређаја" | грамбле | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 8. јуна 2009 23:28 |
| Не боот уређај доступан сстрајк Ф1 да поново боот Ф2 за сетуп Утилиты - Цант инсталирате | хбеес888 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 мај 2009 23:01 |
| Дуал боот КСП Сада навика Боот НТЛДР Миссинг | траыде | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 18 март 2009 07:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |