![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ви запустите ці 3 програми я вже згадував в консолі? Якщо це так, це виглядає погано!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не намагався команди ви сказали, але я спробую їх зараз, я буду після знову через кілька хвилин один раз я зробив
| |||
| |||
| ОК, приймаючи собаку тепер
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я зараз спробував перший воно знайдено 1, але я не знаю, що робити звідти, оскільки, як я вже сказав eirlier, він не може увійти на неї. Я спробував друге, сказала вона написала новий файл завантаження системи, однак немає ніякої різниці при спробі завантаження комп'ютера до Off HDD. Я зараз спробував останнього Крім того, вона говорить, що пише нову річ s'Times New Roman "] uccessively, однак при спробі завантаження з жорсткого диска, я отримую не далі. |
|
| |||
| |||
| Чи має запитувати пароль адміністратора на першу команду? , Які раніше були порожньою за замовчуванням, але ви можете встановити його на інше при установці XP? У будь-якому випадку, ви повинні бути в змозі зробити ремонт установку знову завантажитися з компакт-диска, ігноруючи початковий "R" варіант. Коли КР отримує запитати вас, де ви хочете встановити, це має дати вам можливість відновити існуючу установку. Таким чином, ви не втратите файли. Не формат!
|
| |||
| |||
| Я тільки що намагався, я в даний час скидання BIOS, incasee є BIOS проблема, я дам вам знати, що відбувається протягом декількох хвилин. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Boot-Up проблема - Windows XP Home або XP Media Edition не завантажується | elanorbreton | Операційні системи Windows | 3 | 2 жовтня 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition не завантажується? (Необхідний доступ до Boot.ini) | ryannathans | Операційні системи Windows | 12 | 11 липня 2009 07:42 |
| "Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою" | gramble | General Software чат | 1 | 8 червня 2009 23:28 |
| Ні завантажувального пристрою доступні страйку F1, щоб повторити завантаження F2 для Setup Utility - Cant Встановити | hbees888 | Операційні системи Windows | 1 | 25 травня 2009 23:01 |
| Dual Boot Now XP Wont завантаження NTLDR відсутній | trayde | Операційні системи Windows | 4 | 18 березня 2009 07:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |