по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

XP на син екран на смъртта

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви май 2007 г., 04:57
Член Група

Default XP на син екран на смъртта

Имам проблем в моя компютър, когато влезете в нормално изглежда да тече през него на обувка горе процес OK I влезете в Windows и то започва зареждане на стартирате програми, след това след една минута или две компютъра просто умира. Ако аз отскачам и използвате безопасен режим получавам синия екран на смъртта и само техническа информация за това ми дава е СТОП линия но нищо след това, за всеки, който шестнадесетичния линията, гласи, както следва

STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0XC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

Ако аз отскачам използвате Directory Services Възстановяване Начин на PC работи добре и дава възможност за мен да тичам всяка програма искам толкова дълго, колкото искам

Просто се чудеха, дали някой може да знае какво причинява проблема
Old 21-ви май 2007 г., 06:37
Забранени група

Здравейте Ron

Добре дошли на TCF

Имали ли сте погледнете какво Microsoft трябва да кажа тук.

Информацията е преведена тук и тук.

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 21-ви май 2007 г., 08:06
Номер на групата

Да погледнем в нашата статия по този въпрос в член на форума.

Bsod ..... да бъдеш погребан?

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 21-ви май 2007 г., 08:46
Забранени група

Това е вашият отчет за AnswerBank сайт Ron;

"Имах проблем онзи ден, когато при booted моя компютър и след това сте влезли в системата IE ще ритник на разстояние от и отварянето на няколко копия на една и съща уеб страница. Тичах AVG и успяват да се излекува този проблем, но той сега ме остави с друг един. Ако обувка в някоя версия на "Безопасен Режим" Моят компютър е стабилна, но ако аз обувка горе нормално тя минава през обичайните стартиране процеси и после след около 5 минути в компютъра просто спиране. Някой да има някакви идеи от какво е причинява или как мога да го излекува. аз тичам регистратура механик, Spybot и различни други комунални услуги и въпреки че всички те казват, че открихме и сушен проблем ли все още да получите желания резултат, когато се рестартира ".

Това, което искате да знаете какво е "проблем", който е бил открит?
Old 21-ви май 2007 г., 10:36
Член Група

Wolfey, първоначалният проблем беше, че всеки съм влязъл в Windows IE ще ритник на разстояние от и натоварване няколко копия на една и съща уеб страница
Old 21-ви май 2007 г., 10:50
Член Група

Алекс, аз трябваше погледнете страницата и аз сега Опитах повечето неща по него със същия резултат, компютърът е само стабилен, когато това е в booted Directory Services възстанови режим
Old 21-ви май 2007 г., 11:01
Забранени група

Спри грешки в друга лига срещу какво Spybot т.н. ще намерите.
Можеш ли да помни какво е проблем, който бе установено, бе?
Old 21-ви май 2007 г., 11:06
Член Група

За съжаление, не може да се сетите за грешка, това беше установено, комуналните услуги Тичах, аз просто се радвам, че те 'намерени и фиксирани нещо
Old 22 май 2007, 03:23
Член Група

Тичах MSConfig и отстранява всички стартиране позиции и всяко неспазване на Microsoft serviices и rebooted. Системата изглежда е стабилно сега. Ще трябва да разберете дали някой тук инсталирани никакви нови софтуера, както аз знам, че не. Благодаря на всички ви помогне / предложения
Old 22 май 2007, 03:35
Забранени група

За пълния списък на това, което е добре и какво не е в началната си Up Рон да видят най - www.sysinfo.org
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc