![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам проблем в моя компютър, когато влезете в нормално изглежда да тече през него на обувка горе процес OK I влезете в Windows и то започва зареждане на стартирате програми, след това след една минута или две компютъра просто умира. Ако аз отскачам и използвате безопасен режим получавам синия екран на смъртта и само техническа информация за това ми дава е СТОП линия но нищо след това, за всеки, който шестнадесетичния линията, гласи, както следва STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0XC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Ако аз отскачам използвате Directory Services Възстановяване Начин на PC работи добре и дава възможност за мен да тичам всяка програма искам толкова дълго, колкото искам Просто се чудеха, дали някой може да знае какво причинява проблема |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Това е вашият отчет за AnswerBank сайт Ron; "Имах проблем онзи ден, когато при booted моя компютър и след това сте влезли в системата IE ще ритник на разстояние от и отварянето на няколко копия на една и съща уеб страница. Тичах AVG и успяват да се излекува този проблем, но той сега ме остави с друг един. Ако обувка в някоя версия на "Безопасен Режим" Моят компютър е стабилна, но ако аз обувка горе нормално тя минава през обичайните стартиране процеси и после след около 5 минути в компютъра просто спиране. Някой да има някакви идеи от какво е причинява или как мога да го излекува. аз тичам регистратура механик, Spybot и различни други комунални услуги и въпреки че всички те казват, че открихме и сушен проблем ли все още да получите желания резултат, когато се рестартира ". Това, което искате да знаете какво е "проблем", който е бил открит? |
|
| |||
| |||
| Wolfey, първоначалният проблем беше, че всеки съм влязъл в Windows IE ще ритник на разстояние от и натоварване няколко копия на една и съща уеб страница |
|
| |||
| |||
| Алекс, аз трябваше погледнете страницата и аз сега Опитах повечето неща по него със същия резултат, компютърът е само стабилен, когато това е в booted Directory Services възстанови режим |
|
| |||
| |||
| Спри грешки в друга лига срещу какво Spybot т.н. ще намерите. Можеш ли да помни какво е проблем, който бе установено, бе? |
|
| |||
| |||
| За съжаление, не може да се сетите за грешка, това беше установено, комуналните услуги Тичах, аз просто се радвам, че те 'намерени и фиксирани нещо |
|
| |||
| |||
| Тичах MSConfig и отстранява всички стартиране позиции и всяко неспазване на Microsoft serviices и rebooted. Системата изглежда е стабилно сега. Ще трябва да разберете дали някой тук инсталирани никакви нови софтуера, както аз знам, че не. Благодаря на всички ви помогне / предложения |
|
| |||
| |||
| За пълния списък на това, което е добре и какво не е в началната си Up Рон да видят най - www.sysinfo.org |