![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém v mém PC, když jsem se přihlásit obvykle zdá se, že je to běh přes boot proces ok I log na okna a začne načítání spuštění programu, po chvíli nebo dvou se na PC prostě umře. Pokud jsem restart a používání nouzového režimu dostanu modrou obrazovku smrti a jen technické info dává mi je STOP linky, ale nic za to, že pro každého, kdo hex linie zní takto STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Kdybych rebootujte použití režimu obnovení adresářových služeb PC běží ok a mi umožňuje spustit libovolný program chci tak dlouho, jak chci Jen divil, jestli někdo mohl vědět, co je příčinou problému |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý den, Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| To je vaše prohlášení o AnswerBank webových stránek Ron; "Měl jsem problém, kdy se druhý den, když jsem nastartoval můj počítač a potom přihlásit na IE by nastartování a otevřít více kopií téže webové stránce. Běžel jsem AVG a podaří vyléčit, že problém, ale teď mě opustil s jinou jedna. Kdybych se spustit v žádné verzi 'Nouzový režim' můj počítač je stabilní, ale když jsem se spustit normálně běží přes obvyklé spouštěcí procesy a potom asi po 5 minutách se PC prostě vypne. Má někdo nějaké názory na to, co je způsobuje, nebo jak bych to vyléčit. i've spuštění registru mechanik, Spybot a různé další nástroje a přestože všichni říkají, že jsem našel a cured problém jsem stále stejný výsledek, když jsem restart ". Co bych chtěl vědět, co je "problém", které bylo objeveno? |
|
| |||
| |||
| Wolfey, původní problém byl, že kdykoliv jsem přihlášen do okna IE by nastartování a zatížení více kopií téže webové stránky |
|
| |||
| |||
| Alex, jsem měl podívat na stránky a hned jsem se pokusil většinu věcí na něm se ke stejnému výsledku, k PC je stabilní pouze pokud je spuštěn v režimu obnovení adresářových služeb |
|
| |||
| |||
| Stop chyb v jiné lize jako proti tomu, co by se najít Spybot etc. Pamatuješ si, co bylo zjištěno, že problém byl? |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se, ale nemůžete vzpomenout na chybu, která byla nalezena v utility jsem, byl jsem jen rád, že bych něco našel a pevných |
|
| |||
| |||
| Běžel jsem msconfig a odstranit všechny položky startu a jakékoli nedodržení serviices microsoft a restartoval. Tento systém se zdá být nyní stabilní. Budu muset zjistit, jestli někdo zde instalován jakýkoli nový software, protože vím, že ne. Díky za pomoc / návrhy |
|
| |||
| |||
| Pro úplný výčet toho, co je ok a co není ve vaší Start Up Ron se podívat na www.sysinfo.org |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modrá obrazovka smrti | lori26 | Operační systémy Windows | 1 | 30. listopadu 2008 08:23 |
| Modrá obrazovka smrti! | Cloud123 | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. Září 2008 07:06 |
| Modrá obrazovka smrti | Demtschuk | Operační systémy Windows | 8 | 2. dubna 2008 15:48 |
| Modrá obrazovka smrti .. | chilloutcolin | PC a herní konzole | 5 | 16. únor 2008 14:45 |
| Modrá obrazovka smrti! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. listopadu 2007 00:57 |
| Thread Nástroje | |
| |