![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με τον υπολογιστή μου, όταν θα συνδεθείτε κανονικά φαίνεται να τρέχει μέσω αυτής της διαδικασίας εκκίνησης ok I συνδεθείτε σε παράθυρα και αυτό θα αρχίσει να φορτώνει τα προγράμματα εκκίνησης, στη συνέχεια, μετά από ένα λεπτό ή δύο το PC απλά πεθαίνει. Αν κάνω επανεκκίνηση ασφαλή λειτουργία και χρήση έχω την μπλε οθόνη του θανάτου και το μόνο τεχνικές πληροφορίες μου δίνει αυτή τη γραμμή, αλλά τίποτα δεν STOP μετά ότι, για όποιον εξεν της γραμμής έχει ως εξής STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0XC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Αν κάνω επανεκκίνηση τη χρήση Directory Services Restore Mode το PC τρέχει ok και μου επιτρέπει να εκτελέσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα που θέλω για όσο χρόνο θα ήθελα Απλά αναρωτήθηκε, αν κάποιος μπορεί να γνωρίζει τι προκαλεί το πρόβλημα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι η δική σας δήλωση σχετικά με την ιστοσελίδα AnswerBank Ron? "Είχα ένα πρόβλημα την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με την οποία όταν θα εκκινήσει τον υπολογιστή μου και στη συνέχεια συνδεδεμένος IE θα ξεκινήσουν και να ανοίξει πολλαπλά αντίγραφα της ίδιας ιστοσελίδας. I διήρκεσε AVG και καταφέρνουν να θεραπεύσει αυτό το πρόβλημα, αλλά είναι τώρα αριστερά μου με ένα άλλο ένα. Αν εκκίνησης σε κάθε έκδοση του "Safe Mode" τον υπολογιστή μου είναι σταθερή, αλλά αν κάνω εκκίνηση μέχρι να τρέχει κανονικά μέσω των συνήθων διαδικασιών εκκίνησης και, στη συνέχεια, μετά από περίπου 5 λεπτά το PC μόλις τερματίζεται. έχεις κανείς καμιά ιδέα του τι είναι προκαλούν ή πώς θα μπορούσα να θεραπεύσουμε. έχω τρέχει μητρώου μηχανικό, Spybot και διάφορες άλλες υπηρεσίες κοινής ωφελείας και, παρόλο που όλα λένε ότι Διαπιστώσαμε και βουλκανίζεται πρόβλημα εξακολουθώ να πάρετε το ίδιο αποτέλεσμα όταν κάνω επανεκκίνηση ". Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι το τι ήταν το "πρόβλημα" που ανακαλύφθηκε; |
|
| |||
| |||
| Wolfey, το αρχικό πρόβλημα ήταν ότι κάθε Ι συνδεδεμένοι σε παράθυρα IE θα ξεκινήσουν και φορτίο πολλαπλά αντίγραφα της ίδιας ιστοσελίδας |
|
| |||
| |||
| Alex, έχω είχε δείτε τη σελίδα και τώρα έχω δοκιμάσει τα περισσότερα πράγματα σε αυτό με το ίδιο αποτέλεσμα, ο υπολογιστής είναι σταθερή μόνο όταν η εκκίνηση σε κατάσταση λειτουργίας Directory Services Restore Mode |
|
| |||
| |||
| Διακοπή σφάλματα σε άλλο πρωτάθλημα έναντι Spybot κτλ τι θα βρούμε. Μπορείτε να θυμηθείτε ποιο είναι το πρόβλημα που διαπιστώθηκε ήταν; |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε, δεν μπορείτε να θυμηθείτε το σφάλμα που διαπιστώθηκε από τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας I διήρκεσε, ήμουν απλά χαρούμενος που είχε βρεθεί κάτι σταθερό και |
|
| |||
| |||
| I διήρκεσε msconfig και αφαιρούνται όλα τα στοιχεία εκκίνησης, καθώς και κάθε μη Microsoft serviices και rebooted. Το σύστημα φαίνεται να είναι πλέον σταθερή. Θα πάρω για να μάθω αν κανείς εδώ εγκατεστημένο κάθε νέο λογισμικό, όπως γνωρίζω ότι δεν το έκανε. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας / υποδείξεις |
|
| |||
| |||
| Για μια πλήρη λίστα με το τι είναι εντάξει και τι δεν είναι σε σας Εκκίνησης Ron ρίξτε μια ματιά στην www.sysinfo.org |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπλε οθόνη του θανάτου | lori26 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Νοε 2008 08:23 |
| Μπλε Οθόνη του Θανάτου! | Cloud123 | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6ο Σεπ 2008 07:06 |
| Μπλε οθόνη του Θανάτου | Demtschuk | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 2 Απρ 2008 15:48 |
| Μπλε οθόνη του θανάτου .. | chilloutcolin | PC & Console Gaming | 5 | 16 Φεβ 2008 14:45 |
| Μπλε οθόνη του θανάτου! | cammochris | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 1η Νοεμβρίου 2007 00:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |