![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam problem na moj PC, kada se ulogiram u pravilu čini se izvoditi kroz to čizma gore proces ok ja se prijavite na prozore i kreće učitavanju pokretanja programa, a zatim nakon jedne minute ili dva računala samo umre. Ako JA ponovno podizanje sustava i korištenje siguran način dobijem plavi ekran smrti i jedino tehničko info daje mi je STOP liniji, ali nakon toga ništa, jer svatko tko je heksadecimalna redak glasi kako slijedi STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0XC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Ako JA ponovno podizanje sustava koristiti Directory Services Restore Mode PC prometuje ok i dozvoljava mene to trčanje bilo koji program želim za koliko hoću Dovoljno je zapitao, ako itko može znati što je uzrok problema |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Ovo je izjava o AnswerBank Ron website; "Imala sam problema pri čemu neki dan kad sam booted moj PC i onda bi se logirati na IE kick off i otvoriti više kopija iste web stranice. I ran AVG i uspiju izliječiti taj problem, ali sada mi lijevo s drugom jedan. Ako sam čizma gore u bilo kojoj verziji "Safe Mode" Moj PC je stabilna, ali ako sam boot up to normalno teče kroz uobičajene pokretanju procesa i onda nakon 5 minuta samo računalo isključi. Bilo tko je dobio bilo koji ideja što je uzrokuje ili kako mi to može izliječiti ga. Ive 'trčanje Registry mehaničar, Spybot i raznih drugih komunalnih usluga i iako svi kažu da sam pronašao i izlječen je problem li još uvijek dobiti isti rezultat našto JA ponovno podizanje sustava. " Što Htio bih znati je ono što je "problem", koji je otkrio? |
|
| |||
| |||
| Wolfey, inicijalni problem je da sam sve logirati na windows IE bi početi igru i učitati više kopija iste web stranice |
|
| |||
| |||
| Alex, ja sam imao pogled na stranicu i sada sam pokušao većinu stvari o njoj s istim rezultatom, računalo stabilno je samo kada je u booted Services Directory vratiti modu |
|
| |||
| |||
| Stop greške su u drugoj ligi protiv kao što Spybot etc bi pronaći. Mogu da zapamtite ono što je bio problem koji je pronašao? |
|
| |||
| |||
| Nažalost, ne mogu sjetiti da je pronađena greška koju komunalije sam išla, bila sam baš sretna da bih pronašao i fiksnih nešto |
|
| |||
| |||
| I ran msconfig i ukloniti sve stavke za pokretanje i bilo koji nisu Microsoftovi serviices i ponovno podizanje sustava. Sustav čini se da je sada stabilna. Ja ću da li iko ovdje instaliran neki novi softver, kao što sam ja ne znam. Hvala za sve vaše Pomoć / prijedlozi |
|
| |||
| |||
| Za kompletan popis onoga što je dobro a što nije u vašem Start Up Ron imaju pogled na www.sysinfo.org |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Plavi ekran smrti | lori26 | Windows Operating Systems | 1 | 30. studeni 2008 08:23 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | General Hardware Chat | 5 | 6. Sep 2008 07:06 |
| Blue screen of Death | Demtschuk | Windows Operating Systems | 8 | 2. travanj 2008 15:48 |
| Plavi ekran smrti .. | chilloutcolin | PC & konzole Igre | 5 | 16. veljača 2008 14:45 |
| Blue screen of death! | cammochris | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 1. studeni 2007 00:57 |
| Thread Tools | |
| |