kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

XP Kék képernyő halála

Reply

Téma eszközök
Old Május 21 2007, 04:57
Csoport tagja

Default XP Kék képernyő halála

Van egy probléma a PC, mikor lépjen be általában úgy tűnik, hogy fut rajta a boot folyamat OK I log windows-ra, és elindul betöltése induló programok, majd azt követően egy-két percen belül a PC csak meghal. Ha újraindítás és használata biztonságos módban jutok a kék képernyő a halál és a műszaki információk csak akkor adja meg a STOP sor, de azt követően sem, hogy bárki, aki hex sorban a következő

STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

Ha újraindíthatod használja a Címtárszolgáltatások helyreállító módja a számítógépen fut az OK gombra, és lehetővé teszi, hogy bármilyen programot futtatni akarom ameddig akarok

Csak csodálkoztam, ha valaki tudja, hogy mi okozza a problémát
Old Május 21 2007, 06:37
Tiltott Group

Hello Ron

Üdvözöljük a TCF

Van még egy pillantást, amit a Microsoft azt kell mondanunk, hogy itt.

Az információ is elérhető itt és itt.

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Május 21 2007, 08:06
Donor Group

Van egy pillantást a cikk a témában a cikk a fórumban.

BSOD ..... egy pasi?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Május 21 2007, 08:46
Tiltott Group

Ezt a nyilatkozatot az AnswerBank honlapján Ron;

"Volt egy probléma, amellyel a napokban, amikor a PC házipapucs majd bejelentkezett IE volna lerúg és nyissa ki a több példányban ugyanazt a weboldalt. Futottam AVG és sikerült a gyógyítás, hogy a probléma, de ez most hagyott el egy másik egy. Ha boot up minden változata a "Safe Mode" Saját számítógép stabil, de ha én boot up rendszerint fut keresztül a szokásos indítási folyamatok és után körülbelül 5 perc alatt csak a számítógép kikapcsol. Van valami ötleted, hogy mi van okoz, illetve hogyan lehet gyógyítani azt. I've run registry szerelő, Spybot és egyéb közmű-és bár mind azt, amit talált, és gyógyítható a probléma, amire még mindig ugyanazt az eredményt, amikor reboot ".

Amit én szeretnék tudni, mi volt a "probléma" is felfedezett?
Old Május 21 2007, 10:36
Csoport tagja

Wolfey, az eredeti probléma az volt, hogy mindig én jelentkezett be ablakok IE volna lerúg és a terhelés több példányban ugyanazt a weblapot
Old Május 21 2007, 10:50
Csoport tagja

Alex, én is egy pillantást az oldalra, és én most próbáltam a legtöbb dolgot meg ugyanazt az eredményt, a számítógép csak akkor stabil, ha ez a csizmás Címtárszolgáltatások helyreállító módja
Old Május 21 2007, 11:01
Tiltott Group

Stop hibák másik liga szemben mi Spybot stb lenne.
Emlékszel, mi a probléma, hogy találtak volt?
Old Május 21 2007, 11:06
Csoport tagja

Sajnálom, nem emlékszem, hogy a hibát találtak a közművek Futottam, én csak azt szeretném, hogy boldog, és a rögzített valamit
Old Május 22 2007, 03:23
Csoport tagja

Futottam msconfig és törölni minden indításkor termékek és a nem Microsoft serviices és újraindította. A rendszer úgy tűnik, hogy most stabil. Én meg, ha valaki ide telepített minden új szoftver, ahogy én tudom, én nem. Köszi a segítséget / javaslatokat
Old Május 22 2007, 03:35
Tiltott Group

A részletes listát, hogy mi van és mi nem a Start Up Ron egy pillantást www.sysinfo.org
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kék képernyő a halál lori26 A Windows operációs rendszerek 1 30. november 2008 08:23
Blue Screen of Death! Cloud123 Általános fémáru Chat 5 6. Szeptember 2008 07:06
Blue screen of Death Demtschuk A Windows operációs rendszerek 8 2. április 2008 15:48
Kék képernyő a halál .. chilloutcolin PC és konzol játékok 5 16. február 2008 14:45
Kék képernyő a halál! cammochris Drives & Removable Media 2 1. november 2007 00:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.