![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy probléma a PC, mikor lépjen be általában úgy tűnik, hogy fut rajta a boot folyamat OK I log windows-ra, és elindul betöltése induló programok, majd azt követően egy-két percen belül a PC csak meghal. Ha újraindítás és használata biztonságos módban jutok a kék képernyő a halál és a műszaki információk csak akkor adja meg a STOP sor, de azt követően sem, hogy bárki, aki hex sorban a következő STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Ha újraindíthatod használja a Címtárszolgáltatások helyreállító módja a számítógépen fut az OK gombra, és lehetővé teszi, hogy bármilyen programot futtatni akarom ameddig akarok Csak csodálkoztam, ha valaki tudja, hogy mi okozza a problémát |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Ezt a nyilatkozatot az AnswerBank honlapján Ron; "Volt egy probléma, amellyel a napokban, amikor a PC házipapucs majd bejelentkezett IE volna lerúg és nyissa ki a több példányban ugyanazt a weboldalt. Futottam AVG és sikerült a gyógyítás, hogy a probléma, de ez most hagyott el egy másik egy. Ha boot up minden változata a "Safe Mode" Saját számítógép stabil, de ha én boot up rendszerint fut keresztül a szokásos indítási folyamatok és után körülbelül 5 perc alatt csak a számítógép kikapcsol. Van valami ötleted, hogy mi van okoz, illetve hogyan lehet gyógyítani azt. I've run registry szerelő, Spybot és egyéb közmű-és bár mind azt, amit talált, és gyógyítható a probléma, amire még mindig ugyanazt az eredményt, amikor reboot ". Amit én szeretnék tudni, mi volt a "probléma" is felfedezett? |
|
| |||
| |||
| Wolfey, az eredeti probléma az volt, hogy mindig én jelentkezett be ablakok IE volna lerúg és a terhelés több példányban ugyanazt a weblapot |
|
| |||
| |||
| Alex, én is egy pillantást az oldalra, és én most próbáltam a legtöbb dolgot meg ugyanazt az eredményt, a számítógép csak akkor stabil, ha ez a csizmás Címtárszolgáltatások helyreállító módja |
|
| |||
| |||
| Stop hibák másik liga szemben mi Spybot stb lenne. Emlékszel, mi a probléma, hogy találtak volt? |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, nem emlékszem, hogy a hibát találtak a közművek Futottam, én csak azt szeretném, hogy boldog, és a rögzített valamit |
|
| |||
| |||
| Futottam msconfig és törölni minden indításkor termékek és a nem Microsoft serviices és újraindította. A rendszer úgy tűnik, hogy most stabil. Én meg, ha valaki ide telepített minden új szoftver, ahogy én tudom, én nem. Köszi a segítséget / javaslatokat |
|
| |||
| |||
| A részletes listát, hogy mi van és mi nem a Start Up Ron egy pillantást www.sysinfo.org |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kék képernyő a halál | lori26 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. november 2008 08:23 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | Általános fémáru Chat | 5 | 6. Szeptember 2008 07:06 |
| Blue screen of Death | Demtschuk | A Windows operációs rendszerek | 8 | 2. április 2008 15:48 |
| Kék képernyő a halál .. | chilloutcolin | PC és konzol játékok | 5 | 16. február 2008 14:45 |
| Kék képernyő a halál! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. november 2007 00:57 |
| Téma eszközök | |
| |