mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

XP's Blue Screen of Death

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 21, 2007, 04:57
Narys

Turiu problema su mano PC, kai man prisijungti normaliai atrodo eina per tai įkrovos procesą Gerai įeinate į langus ir ji pradeda pakrovimo iki programos pradžios, dar po minutės ar dviejų PC tiesiog miršta. Jei aš iš naujo paleisti kompiuterį ir naudoti Safe Mode gaunu Blue Screen of Death, o tik technines informacijos jis suteikia man yra STOP linijos, tačiau nieko po to, visiems, kurie HEX eilutėje rašoma

STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0XC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

If I reboot naudojimo būdas atkurti paslaugų katalogo kompiuteris veikia OK ir leidžia man paleisti bet kokią programą, aš noriu taip ilgai, kaip aš noriu

Tiesiog klausimas, ar kas nors gali žinoti, kas sukelia problemą
Old Gegužė 21, 2007, 06:37
Banned Group

Sveiki Ron

Sveiki atvykę į TCF

Ar Jums teko kokiu Microsoft pasakyti ieškoti čia.

Informacija taip pat galima čia ir čia.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Gegužė 21, 2007, 08:06
Donorų grupės

Ar mūsų straipsnį į straipsnį forumo tema atrodo.

BSOD ..... yra sod?

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Gegužė 21, 2007, 08:46
Banned Group

Tai jūsų pareiškimą dėl AnswerBank svetainėje ron;

"Turėjau problemų, kai kitą dieną kai aš įkelti savo kompiuterį ir prisijungti, tada IE būtų nusimesti ir atverti daugiau kopijų tame pačiame puslapyje. Išbėgau AVG ir pavyksta išgydyti šią problemą, bet dabar jau paliko mane su kitu vienas. Jeigu aš paleisti, bet "versiją" Saugi veiksena "Mano kompiuteryje yra stabilus, tačiau jei aš įkeliama paprastai ji veikia įprastu paleidžiant procesų ir ten maždaug po 5 minučių PC tiesiog išsijungia. Anybody got bet kas idėjų sukelia ir kaip ji man gali išgydyti ją. I've run Registry Mechanic, Spybot ir įvairių kitų komunalinių paslaugų, ir nors jie visi sako, kad jie rado ir konservuota problema aš vis dar toks pats rezultatas, kai aš reboot ".

Ką aš norėčiau žinoti, kas yra "problema", kad atrado?
Old Gegužė 21, 2007, 10:36
Narys

Wolfey pradinis problema buvo ta, kad kaskart prisijungti į "Windows Explorer būtų nusimesti ir įkelti keletą kopijų viename puslapyje
Old Gegužė 21, 2007, 10:50
Narys

Alex 'ai, aš jau ne puslapio išvaizdą ir aš dabar bando daugelis dalykų apie jį patį rezultatą, PC yra stabili tik tada, kai tai įkelti į Directory Services atkurti būdas
Old Gegužė 21, 2007, 11:01
Banned Group

Stotelė klaidos yra kitos, kaip prieš tai, kas Spybot ir pan sulauktų lygos.
Ar žinote, kas problema, kad buvo nustatyta, buvo?
Old Gegužė 21, 2007, 11:06
Narys

Atsiprašome, negalite prisiminti, kad klaidos buvo rasti komunalinės išbėgau, aš tiesiog buvau laimingas, kad jie nori kažką rasti ir nustatyti
Old Gegužė 22, 2007, 03:23
Narys

Išbėgau msconfig ir nuimti visi paleisties elementus ir bet ne Microsoft serviices ir paleistas. Regis, ši sistema turi būti stabili dabar. I'll have to sužinoti, kas čia įdiegta jokios naujos programinės įrangos, nes aš žinau, aš ne. Dėkojame už jūsų pagalbą ir pasiūlymus
Old Gegužė 22, 2007, 03:35
Banned Group

Čia yra pilnas sąrašas, kas yra gerai ir kas ne jūsų Start Up Ron yra pažvelgti www.sysinfo.org
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.