![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problema su mano PC, kai man prisijungti normaliai atrodo eina per tai įkrovos procesą Gerai įeinate į langus ir ji pradeda pakrovimo iki programos pradžios, dar po minutės ar dviejų PC tiesiog miršta. Jei aš iš naujo paleisti kompiuterį ir naudoti Safe Mode gaunu Blue Screen of Death, o tik technines informacijos jis suteikia man yra STOP linijos, tačiau nieko po to, visiems, kurie HEX eilutėje rašoma STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0XC0000034, 0x00000000, 0x00000000) If I reboot naudojimo būdas atkurti paslaugų katalogo kompiuteris veikia OK ir leidžia man paleisti bet kokią programą, aš noriu taip ilgai, kaip aš noriu Tiesiog klausimas, ar kas nors gali žinoti, kas sukelia problemą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Tai jūsų pareiškimą dėl AnswerBank svetainėje ron; "Turėjau problemų, kai kitą dieną kai aš įkelti savo kompiuterį ir prisijungti, tada IE būtų nusimesti ir atverti daugiau kopijų tame pačiame puslapyje. Išbėgau AVG ir pavyksta išgydyti šią problemą, bet dabar jau paliko mane su kitu vienas. Jeigu aš paleisti, bet "versiją" Saugi veiksena "Mano kompiuteryje yra stabilus, tačiau jei aš įkeliama paprastai ji veikia įprastu paleidžiant procesų ir ten maždaug po 5 minučių PC tiesiog išsijungia. Anybody got bet kas idėjų sukelia ir kaip ji man gali išgydyti ją. I've run Registry Mechanic, Spybot ir įvairių kitų komunalinių paslaugų, ir nors jie visi sako, kad jie rado ir konservuota problema aš vis dar toks pats rezultatas, kai aš reboot ". Ką aš norėčiau žinoti, kas yra "problema", kad atrado? |
|
| |||
| |||
| Wolfey pradinis problema buvo ta, kad kaskart prisijungti į "Windows Explorer būtų nusimesti ir įkelti keletą kopijų viename puslapyje |
|
| |||
| |||
| Alex 'ai, aš jau ne puslapio išvaizdą ir aš dabar bando daugelis dalykų apie jį patį rezultatą, PC yra stabili tik tada, kai tai įkelti į Directory Services atkurti būdas |
|
| |||
| |||
| Stotelė klaidos yra kitos, kaip prieš tai, kas Spybot ir pan sulauktų lygos. Ar žinote, kas problema, kad buvo nustatyta, buvo? |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, negalite prisiminti, kad klaidos buvo rasti komunalinės išbėgau, aš tiesiog buvau laimingas, kad jie nori kažką rasti ir nustatyti |
|
| |||
| |||
| Išbėgau msconfig ir nuimti visi paleisties elementus ir bet ne Microsoft serviices ir paleistas. Regis, ši sistema turi būti stabili dabar. I'll have to sužinoti, kas čia įdiegta jokios naujos programinės įrangos, nes aš žinau, aš ne. Dėkojame už jūsų pagalbą ir pasiūlymus |
|
| |||
| |||
| Čia yra pilnas sąrašas, kas yra gerai ir kas ne jūsų Start Up Ron yra pažvelgti www.sysinfo.org |