mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

XP Zilā ekrāna nāves

Reply

Thread Tools
Old Maijs 21, 2007, 04:57
Loceklis

Man ir problēma ar manu PC, kad pieteikties, parasti šķiet, ka tas darbojas ar tā boot process ok Es piesakos uz logiem un tas sāk iekraušanas sākuma programmas, tad pēc minūtes vai divām PC vienkārši nomirst. Ja es reboot un lietošanas drošais režīms man zilo ekrānu nāves un tikai tehnisku info tā dod man ir STOP līniju, bet nekas, pēc tam, ikvienam, kurš hex line reads as follows

STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0XC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

Ja es reboot izmantot Directory Services Restore Mode PC iet ok un ļauj man palaist jebkuru programmu es gribu tik ilgi, cik vēlos

Tikai radās jautājums, ja kāds varētu zināt to, kas rada problēmas
Old Maijs 21, 2007, 06:37
Banned Group

Hello Ron

Welcome to TCF

Vai jums bija apskatīt, ko Microsoft ir ko teikt šeit.

Informācija ir arī pieejama šeit un šeit.

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Maijs 21, 2007, 08:06
Donors Group

Ir apskatīt mūsu rakstu par tēmu pantā ir forums.

Bsod ..... ir velēna?

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Maijs 21, 2007, 08:46
Banned Group

Šis ir jūsu paziņojums par AnswerBank vietnē Ron;

"Man bija problēma otro dienu, saskaņā ar kuru, kad es booted my PC, un tam pieteicies uz IE tas iesparda un atvērt vairākas kopijas tajā pašā mājas lapā. I ilga AVG un izdodas izārstēt šo problēmu, bet tagad atstāj mani ar kādu citu vienu. Ja es boot up jebkurā versijā "Safe Mode" Mans dators ir stabils, bet, ja man boot up parasti tas iet caur parasto startēšanas procesus un tad pēc apmēram 5 minūtēm PC vienkārši izslēdzas. Anybody got kādu to idejas izraisa tas, vai un kā es varētu izārstēt. Es esmu palaist reģistra mehāniķis, Spybot un dažādi citi komunālie un, lai arī viņi visi saka, ka esmu atradis un apstrādāts problēma man joprojām saņemat tādu pašu rezultātu, kad es reboot ".

Ko es gribētu zināt, kādi ir "problēma", kas tika atklāta?
Old Maijs 21, 2007, 10:36
Loceklis

Wolfey, sākotnējā problēma bija tā, ka everytime I logged onto logi IE būtu iesparda un slodzes vairākas kopijas tajā pašā mājas lapā
Old Maijs 21, 2007, 10:50
Loceklis

Alex, man bija apskatīt lapu un es esam tagad mēģinājis visvairāk lietas, par to ar tādu pašu rezultātu, dators ir noturīga tikai tad, ja tas booted in Directory Services atjaunot mode
Old Maijs 21, 2007, 11:01
Banned Group

Stop kļūdas ir citā līgā kā pret to, ko Spybot utt varētu atrast.
Vai tu atceries, ko problēma, tika konstatēts, bija?
Old Maijs 21, 2007, 11:06
Loceklis

Atvainojiet, nevar atcerēties kļūda, kas tika atrasts ar komunālo pakalpojumu I ilga, man bija tikai priecīgi, ka viņi vēlētos atrastas un izlabotas kaut
Old Maijs 22, 2007, 03:23
Loceklis

I ilga msconfig un izņem visas starta pozīcijas un visas microsoft serviices un rebooted. Sistēma, šķiet, ir stabils tagad. Es ņemšu lai uzzinātu, vai kāds šeit uzstāda jebkuru jaunu programmatūru, kā es zinu, ne. Paldies visiem jūsu palīdzību / ieteikumus
Old Maijs 22, 2007, 03:35
Banned Group

Par pilns saraksts, kas ir ok un kas nav jūsu Start Up Rons ir apskatīt www.sysinfo.org
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.