rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

XP jest niebieski ekran śmierci

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 maja 2007, 04:57
Członek grupy

Default XP jest niebieski ekran śmierci

Mam problem na moim komputerze, gdy logują się zazwyczaj wydaje się, aby uruchomić poprzez jego uruchamiania procesu ok zalogowaniu na okna i zacznie ładowania uruchamiania programów, a następnie po minucie lub dwóch PC prostu umiera. Jeśli ponowne uruchomienie komputera i wykorzystania trybie awaryjnym pojawia się niebieski ekran śmierci i tylko technicznych info to daje mi to STOP linii, ale nic po tym, dla każdego, kto hex wiersza brzmi następująco

STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

Jeśli restarcie użyć trybu przywracania usług katalogowych PC działa ok i pozwala na uruchomienie dowolnego programu Chcę tak długo, jak chcę

Wystarczy, jeśli ktokolwiek mógłby zastanawiał wiedzieć, co jest przyczyną problemu
Old 21 maja 2007, 06:37
Banned Grupa

Cześć Ron

Zapraszamy do TCF

Czy miał Microsoft, co mają do powiedzenia tu.

Informacje są również dostępne tu i tu.

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 21 maja 2007, 08:06
Grupa dawcy

Zajrzyj na nasz artykuł na ten temat w artykule na forum.

BSOD ..... jest sod?

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 21 maja 2007, 08:46
Banned Grupa

Jest to w swoim oświadczeniu na stronie internetowej AnswerBank Ron;

"Miałem problem z którą drugi dzień po uruchomieniu komputera, a następnie zalogować się IE to kick off i otwarcie wielu kopii tej samej stronie internetowej. Wpadłem AVG i udaje się wyleczyć ten problem, ale teraz zostawiła mnie z innym jeden. Jeśli uruchomić w dowolnej wersji "Tryb awaryjny" mój komputer jest stabilny, ale gdybym rozruchu zwykle prowadzi poprzez zwykle uruchamiania procesów, a następnie po około 5 minut komputera po prostu zamknięty. Ktoś ma jakieś pomysły co powodują lub w jaki sposób mógłbym go wyleczyć. I've run Registry Mechanic, Spybot i różnych innych obiektów użyteczności publicznej i chociaż wszyscy oni powiedzieć, że znalazł i cured problem nadal uzyskać ten sam rezultat przy restarcie ".

Co Chciałbym wiedzieć, co było "problemu", która została odkryta?
Old 21 maja 2007, 10:36
Członek grupy

Wolfey, wstępne Problemem było to, że przy każdym zalogowaniu na okien IE to kick off i załadować wiele kopii tej samej stronie
Old 21 maja 2007, 10:50
Członek grupy

Alex, I've had się na stronie i już teraz większość rzeczy próbował na niego z takim samym wynikiem, komputer jest stabilny, gdy tylko jest to uruchomiony w trybie przywracania usług katalogowych
Old 21 maja 2007, 11:01
Banned Grupa

Przystanek błędów w innej lidze, wobec tego, co Spybot itp byłoby znaleźć.
Czy możesz sobie przypomnieć, że problem został znaleziony został?
Old 21 maja 2007, 11:06
Członek grupy

Niestety, nie pamiętam, że błąd został znaleziony przez użyteczności wpadłem, byłem po prostu szczęśliwy, że ma coś znaleźć i stacjonarnych
Old 22 maja 2007, 03:23
Członek grupy

I pobiegł msconfig i usunąć wszystkie elementy startowe i wszelkich innych niż Microsoft serviices i uruchomiony ponownie. System wydaje się być stabilna. Będę musiał się dowiedzieć, czy ktoś tu zainstalowane jakiekolwiek nowe oprogramowanie, Wiem, że nie. Dziękujemy za pomoc / sugestie
Old 22 maja 2007, 03:35
Banned Grupa

Aby uzyskać pełną listę tego, co jest ok a co nie jest w uruchamianiu Ron zajrzyj na www.sysinfo.org
Reply

Register

Zakładki