![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam problem na moim komputerze, gdy logują się zazwyczaj wydaje się, aby uruchomić poprzez jego uruchamiania procesu ok zalogowaniu na okna i zacznie ładowania uruchamiania programów, a następnie po minucie lub dwóch PC prostu umiera. Jeśli ponowne uruchomienie komputera i wykorzystania trybie awaryjnym pojawia się niebieski ekran śmierci i tylko technicznych info to daje mi to STOP linii, ale nic po tym, dla każdego, kto hex wiersza brzmi następująco STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Jeśli restarcie użyć trybu przywracania usług katalogowych PC działa ok i pozwala na uruchomienie dowolnego programu Chcę tak długo, jak chcę Wystarczy, jeśli ktokolwiek mógłby zastanawiał wiedzieć, co jest przyczyną problemu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Jest to w swoim oświadczeniu na stronie internetowej AnswerBank Ron; "Miałem problem z którą drugi dzień po uruchomieniu komputera, a następnie zalogować się IE to kick off i otwarcie wielu kopii tej samej stronie internetowej. Wpadłem AVG i udaje się wyleczyć ten problem, ale teraz zostawiła mnie z innym jeden. Jeśli uruchomić w dowolnej wersji "Tryb awaryjny" mój komputer jest stabilny, ale gdybym rozruchu zwykle prowadzi poprzez zwykle uruchamiania procesów, a następnie po około 5 minut komputera po prostu zamknięty. Ktoś ma jakieś pomysły co powodują lub w jaki sposób mógłbym go wyleczyć. I've run Registry Mechanic, Spybot i różnych innych obiektów użyteczności publicznej i chociaż wszyscy oni powiedzieć, że znalazł i cured problem nadal uzyskać ten sam rezultat przy restarcie ". Co Chciałbym wiedzieć, co było "problemu", która została odkryta? |
|
| |||
| |||
| Wolfey, wstępne Problemem było to, że przy każdym zalogowaniu na okien IE to kick off i załadować wiele kopii tej samej stronie |
|
| |||
| |||
| Alex, I've had się na stronie i już teraz większość rzeczy próbował na niego z takim samym wynikiem, komputer jest stabilny, gdy tylko jest to uruchomiony w trybie przywracania usług katalogowych |
|
| |||
| |||
| Przystanek błędów w innej lidze, wobec tego, co Spybot itp byłoby znaleźć. Czy możesz sobie przypomnieć, że problem został znaleziony został? |
|
| |||
| |||
| Niestety, nie pamiętam, że błąd został znaleziony przez użyteczności wpadłem, byłem po prostu szczęśliwy, że ma coś znaleźć i stacjonarnych |
|
| |||
| |||
| I pobiegł msconfig i usunąć wszystkie elementy startowe i wszelkich innych niż Microsoft serviices i uruchomiony ponownie. System wydaje się być stabilna. Będę musiał się dowiedzieć, czy ktoś tu zainstalowane jakiekolwiek nowe oprogramowanie, Wiem, że nie. Dziękujemy za pomoc / sugestie |
|
| |||
| |||
| Aby uzyskać pełną listę tego, co jest ok a co nie jest w uruchamianiu Ron zajrzyj na www.sysinfo.org |
![]() |
|
| Zakładki |