![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problém v mojom PC, keď som sa prihlásiť zvyčajne zdá sa, že je to beh cez boot proces ok I log na okná a začne načítání spustení programu, po chvíli alebo dvoch sa na PC jednoducho umře. Ak som restart a používania núdzového režimu dostanu modrú obrazovku smrti a len technické info dáva mi je STOP linky, ale nič za to, že pre každého, kto Hex línie znie takto STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Kdybych rebootujte použitia režimu obnovenie adresárových služieb PC beží ok a mi umožňuje spustiť ľubovoľný program chcem tak dlho, ako chcem Len divil, jestli niekto mohol vedieť, čo je príčinou problému |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý deň, Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| To je vaše vyhlásenie o AnswerBank webových stránok Ron; "Mal som problém, keď sa na druhý deň, keď som štartoval môj počítač a potom prihlásiť na IE by naštartovaní a otvoriť viac kópií tej istej webovej stránke. Bežal som AVG a podarí vyliečiť, že problém, ale teraz ma opustil s inou jedna. Kdybych se spustiť v žiadnej verzii 'Núdzový režim' môj počítač je stabilný, ale keď som sa spustiť normálne beží cez obvyklý spúšťacou procesy a potom asi po 5 minútach sa PC jednoducho vypne. Má niekto nejaké názory na to, čo je spôsobuje, alebo ako by som to vyliečiť. i've spustení registra mechanik, Spybot a rôzne iné nástroje a hoci všetci hovoria, že som našiel a cured problém som stále rovnaký výsledok, keď som restart ". Čo by som chcel vedieť, čo je "problém", ktoré bolo objavené? |
|
| |||
| |||
| Wolfey, pôvodný problém bol, že kedykoľvek som prihlásený do okna IE by naštartovaní a zaťaženie viac kópií tej istej webovej stránky |
|
| |||
| |||
| Alex, som mal pozrieť na stránku a hneď som sa pokúsil väčšinu vecí na ňom sa k rovnakému výsledku, k PC je stabilný len ak je spustený v režime obnovenie adresárových služieb |
|
| |||
| |||
| Stop chýb v inej lige ako proti tomu, čo by sa nájsť Spybot etc. Pamätáš si, čo sa zistilo, že problém bol? |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, ale nemôžete spomenúť na chybu, ktorá bola nájdená v utility som, bol som len rád, že bych něco našel a pevných |
|
| |||
| |||
| Bežal som msconfig a odstrániť všetky položky štarte a každé nedodržanie serviices microsoft a restartoval. Tento systém sa zdá byť teraz stabilná. Budem musieť zistiť, či niekto tu inštalovaný akýkoľvek nový softvér, pretože viem, že nie. Vďaka za pomoc / návrhy |
|
| |||
| |||
| Pre úplný zoznam toho, čo je ok a čo nie je vo vašej Štart Up Ron sa pozrieť na www.sysinfo.org |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Modrá obrazovka smrti | lori26 | Operačné systémy Windows | 1 | 30. novembra 2008 08:23 |
| Modrá obrazovka smrti! | Cloud123 | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. September 2008 07:06 |
| Modrá obrazovka smrti | Demtschuk | Operačné systémy Windows | 8 | 2. apríla 2008 15:48 |
| Modrá obrazovka smrti .. | chilloutcolin | PC a herné konzoly | 5 | 16. február 2008 14:45 |
| Modrá obrazovka smrti! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. novembra 2007 00:57 |
| Thread Tools | |
| |