![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar, ben genelde bu işlemi açılış Windows üzerine giriş ve programları kadar başlangıç yükleme, bir dakika ya da iki bilgisayar sonra sadece ölür başlar's ok ile çalıştırmak gibi günlük bir sorun var. Eğer yeniden başlatma ve ölüm mavi ekran ve bana veren sadece teknik bilgi almak güvenli modda kullanmak DUR hattı fakat bundan sonra, bu satır onaltılık herkes için aşağıdaki gibi bir okuma DUR: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000 değerini, 0x00000000 değerini) Eğer Dizin Hizmetleri Geri Yükleme Modu PC kullanımı yeniden doğmuş tamam çalışan ve yaz gibi istediğim sürece istediğiniz herhangi bir programın çalışmasını sağlar Eğer herkes ne soruna neden biliyorum olabilir Sadece merak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Ron
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Bu AnswerBank web sitenizde beyanı Ron ise; "Bir sorun geçen gün mademki ben ve benim bilgisayar boot sonra IE üzerinde başlaması ve aynı web sayfasında birden fazla kopyasını kadar açık oturum vardı. Ben AVG koştum ve sorunun tedavi yönetmek, ancak şimdi başka bir bana kaldı Normalde bu normal başlangıç süreçleri ile ve daha sonra yaklaşık 5 dakika sonra PC çalışır eğer önyükleme Bir. Eğer önyükleme kadar 'herhangi bir sürümü Güvenli Mod benim bilgisayar, ama sadece. Kimse kapatılırken nedir herhangi bir fikirleri var istikrarlı veya neden nasıl tedavi olabilir. ben kayıt mekanik, Spybot ve çeşitli araçlar ve ancak hepsi de gördük ve hala aynı sonucu zaman yeniden doğmuş gibi elde bir sorun tedavi söylüyorlar çalıştırmak ettik ". Biliyorum ne isterseniz ne olduğu ortaya çıktı bu "sorun" oldu? |
|
| |||
| |||
| Wolfey, ilk sorun, her Ben IE başlaması ve aynı web sayfasında birden fazla kopyasını yük pencere üzerine gönlüğe |
|
| |||
| |||
| Alex, ben sayfasına bakabilirsiniz yaşadım ve şimdi, aynı sonucu veren birçok şey denedim, PC sadece istikrarlı olduğu Dizin Hizmetleri modunda geri boot's |
|
| |||
| |||
| Dur hataları vs Spybot ne bulmak da karşı başka bir lig bulunmaktadır. Bu bulundu ne sorun olduğunu hatırlıyorum miyim? |
|
| |||
| |||
| Maalesef, ben koştum araçlar tarafından bulundu hata hatırlayamıyorsanız, ben de bulundu ediyorum ve bir şey sabit mutluydum |
|
| |||
| |||
| Ben MSCONFIG koştum ve tüm başlangıç öğelerini ve olmayan Microsoft serviices ve yeniden başlatılması kaldırıldı. Sistem artık kararlı gibi görünüyor. Ben yaptım bilmezler Eğer herkes burada yeni yazılımı bulmak için vardır. Tüm Thanks for your help / öneriler |
|
| |||
| |||
| Ne iyi ve ne kadar Başlat'ı Ron 'a sahip değil tam bir listesi için www.sysinfo.org |
![]() |
|
| Bookmarks |