менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

ХР синій екран смерті "

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default ХР синій екран смерті "

У мене є проблема на моєму ПК, коли я входжу на зазвичай здається, проходять через це процес завантаження ОК мені увійти на вікнах, і вона починає завантаження запуску програми, то через хвилину або дві ПК просто помре. Якщо я перезавантаження і використовувати безпечний режим я отримую синій екран смерті і тільки технічну інформацію він дає мені це лінія зупинити, але нічого після цього, для тих, хто Hex рядок говорить

STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

Якщо я перезавантаження використанні режиму відновлення служб каталогів комп'ютер працює нормально, і дає мені можливість запустити будь-яку програму, яку я хочу до тих пір, як я хочу

Просто якщо хто цікавиться, може знати, що причиною проблеми
Old
Забороненої угруповання

Здравствуйте Рона

Ласкаво просимо на TCF

Чи були у вас подивитися на те, що Microsoft має сказати тут.

Інформація доступна тут і тут.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old
Донор групи

Погляньте на нашу статтю на цю тему в форумі до статті.

Bsod ..... будучи дерен?

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old
Забороненої угруповання

Це ваша заява на веб-сайті AnswerBank Рона;

"У мене була проблема на днях, яким коли я завантажив мого ПК, а потім увійшов в IE буде Kick Off і відкрити кілька копій однієї і тієї ж веб-сторінці. Я побіг AVG і вдалося вилікувати цю проблему, але зараз він залишив у мене інша Один. Якщо я завантаження в будь-якої версії "мій комп'ютер у безпечному режимі 'є стабільним, але якщо я нормально завантажуватися вона проходить через звичайний процес завантаження, а потім приблизно через 5 хвилин комп'ютер просто вимикається. Anybody отримали будь-які ідеї Що нанесення йому або як я міг би вилікувати його. Я запустити Registry Mechanic, Spybot і різні інші комунальні послуги, і, хоча всі вони говорять, що вони знайшли і вилікувати проблему я ще отримати той же результат, коли я перезавантаження ".

Що я хочу знати, це те, що "проблеми" було виявлено, що?
Old 21 травня 2007, 10:36
Член групи

Wolfey, первісна проблема в тому, що кожен раз я зареєструвався на Windows IE буде Kick Off і завантажувати декілька копій однієї і тієї ж веб-сторінці
Old 21 травня 2007, 10:50
Член групи

Алекс, у мене було подивитися на сторінці, і я намагався зараз саме, що на ньому з такою же результат, ПК може працювати тільки при стабільній його завантаженні в режимі відновлення служб каталогів
Old 21 травня 2007, 11:01
Забороненої угруповання

Зупинка Помилки в іншій лізі в порівнянні з Spybot і т.д., що б знайти.
Чи можете ви пригадати, що проблеми було знайдено, що було?
Old 21 травня 2007, 11:06
Член групи

Вибачте, не можу згадати, що помилка була виявлена утиліти я біг, я був просто щасливий, що знайшов і що-то фіксований
Old
Член групи

Я побіг MSConfig і видалені всі елементи автозавантаження і будь-який serviices Microsoft і без перезавантаження. Система, як видається, стабільно. Мені доведеться дізнатися, якщо хтось тут встановлені які-небудь нове програмне забезпечення, а я знаю, немає. Спасибо за всю вашу допомогу і пропозиції
Old
Забороненої угруповання

Щоб побачити повний список того, що це нормально, і те, що не в ваших Start Up Рона поглянути на www.sysinfo.org
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.