![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У мене є проблема на моєму ПК, коли я входжу на зазвичай здається, проходять через це процес завантаження ОК мені увійти на вікнах, і вона починає завантаження запуску програми, то через хвилину або дві ПК просто помре. Якщо я перезавантаження і використовувати безпечний режим я отримую синій екран смерті і тільки технічну інформацію він дає мені це лінія зупинити, але нічого після цього, для тих, хто Hex рядок говорить
STOP: 0x0000007B (0XF79C0528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) Якщо я перезавантаження використанні режиму відновлення служб каталогів комп'ютер працює нормально, і дає мені можливість запустити будь-яку програму, яку я хочу до тих пір, як я хочу Просто якщо хто цікавиться, може знати, що причиною проблеми |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравствуйте Рона
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Це ваша заява на веб-сайті AnswerBank Рона;
"У мене була проблема на днях, яким коли я завантажив мого ПК, а потім увійшов в IE буде Kick Off і відкрити кілька копій однієї і тієї ж веб-сторінці. Я побіг AVG і вдалося вилікувати цю проблему, але зараз він залишив у мене інша Один. Якщо я завантаження в будь-якої версії "мій комп'ютер у безпечному режимі 'є стабільним, але якщо я нормально завантажуватися вона проходить через звичайний процес завантаження, а потім приблизно через 5 хвилин комп'ютер просто вимикається. Anybody отримали будь-які ідеї Що нанесення йому або як я міг би вилікувати його. Я запустити Registry Mechanic, Spybot і різні інші комунальні послуги, і, хоча всі вони говорять, що вони знайшли і вилікувати проблему я ще отримати той же результат, коли я перезавантаження ". Що я хочу знати, це те, що "проблеми" було виявлено, що? |
|
|
|||
|
|||
|
Wolfey, первісна проблема в тому, що кожен раз я зареєструвався на Windows IE буде Kick Off і завантажувати декілька копій однієї і тієї ж веб-сторінці
|
|
|
|||
|
|||
|
Алекс, у мене було подивитися на сторінці, і я намагався зараз саме, що на ньому з такою же результат, ПК може працювати тільки при стабільній його завантаженні в режимі відновлення служб каталогів
|
|
|
|||
|
|||
|
Зупинка Помилки в іншій лізі в порівнянні з Spybot і т.д., що б знайти.
Чи можете ви пригадати, що проблеми було знайдено, що було? |
|
|
|||
|
|||
|
Вибачте, не можу згадати, що помилка була виявлена утиліти я біг, я був просто щасливий, що знайшов і що-то фіксований
|
|
|
|||
|
|||
|
Я побіг MSConfig і видалені всі елементи автозавантаження і будь-який serviices Microsoft і без перезавантаження. Система, як видається, стабільно. Мені доведеться дізнатися, якщо хтось тут встановлені які-небудь нове програмне забезпечення, а я знаю, немає. Спасибо за всю вашу допомогу і пропозиції
|
|
|
|||
|
|||
|
Щоб побачити повний список того, що це нормально, і те, що не в ваших Start Up Рона поглянути на www.sysinfo.org
|