![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| текат XP пропорционално с 99% за новости и след получаване на модем шофьор актуализация от спечелим обновяване (agere системи) Започнах да получавам намери нов хардуер нещо около веднъж на всеки десет пъти, когато се свързвате. тя никога не може да намери всеки софтуер и ми казва, че може да не работят properly.it никога не казва това, което е нов хардуер и нищо не се показва в диспечера на устройствата. Просто натиснете "Отказ" сега, когато тя се появи. Аз съм мислене на новия двигател не покрива някои функции в моя модем и намира празнина всеки сега и тогава. може би просто свитък гръб на водача ще се оправи, но аз бях просто любопитни за това какво може да бъде. това се случва само, когато се свързвате (веднага след като се удари набиране) и както казах не всеки. наистина не е проблем само на проблем, който засяга нищо. |
|
| |||
| |||
| консултирайте с вашия Интернет доставчик да се види дали те направиха някои модернизация. В модернизация на компютъра ви май на пропуснатите Терес. Защото това се случва само при набиране. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съвети Голяма Нужда - Asus се стремят един часа Газпром 150BB Хардуер Брой | селянин | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 8 април 2009 11:36 |
| Намерени нов хардуер (Принтер)??? | TFSpaniel | Windows операционни системи | 3 | 9 Март 2008 14:25 |
| HDD не е намерено | Menzina | Дискове & сменяемите носители | 5 | 30 декември 2007 17:26 |
| Старият хардуерен проблем | muchavo | Общи Софтуер Чат | 1 | 16-то Dec 2007 17:55 |
| Изгубени вещи | Алекс | Изключено Тема Дискусия | 1 | 22 Юли 2007 09:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |