menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Dalším Nalezeno hardwaru Výtisk

Reply

Thread Nástroje
Old 1.března 2009, 09:41
Člen Skupina

Default Dalším Nalezeno hardwaru Výtisk

běží XP Pro s 99% aktualizací a po získání ovladač modemu aktualizaci z vítězství aktualizace systémů) (agere jsem začal získání nalezen nový hardware to asi jednou za desetinásobek při připojování. ho nikdy nemůže najít software a říká mi, že nemusí pracovat properly.it nikdy říká, co je nového hardwaru a ukazuje, co se ve Správci zařízení. zmáčkněte zrušit i nyní, kdy se ukazuje nahoru. I'm thinking nové ovladače nevztahuje na některé funkce v mém modemu a zjistí rozdíl tu a tam. snad jen vrátit zpět řidič opraví, ale byl jsem jen zvědavý, jak na to, co by mohlo být. to se děje pouze při připojení i (jakmile i zásah vytáčení) Jak jsem řekl, a ne vždy. Opravdu není problém jen závada, která ovlivňuje nic.
Old 3.března 2009, 15:57
Člen Skupina

Default Dalším Nalezeno hardwaru Výtisk

Informujte se u svého ISP, aby zjistila, zda se některé modernizace. Ve Vašem modernizace svého počítače můžete nepřijatých theres. Vzhledem k tomu, že je to pouze děje, když volbou.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Poradenství tolik potřebné - Asus aspirovat jeden OAO 150BB Hardware Výtisk venkovan Notebooky, Mobily a PDA 5 8. dubna 2009 11:36
Nalezen nový hardware (tiskárna)? TFSpaniel Operační systémy Windows 3 9. Březen 2008 14:25
HDD nenalezena Menzina Drives & Removable Media 5 30. prosince 2007 17:26
Starý hardware téma muchavo Obecné Software Chat 1 16. prosince 2007 17:55
Ztráty a nálezy alex Vypnout Téma diskuze 1 22. července 2007 09:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.