![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| běží XP Pro s 99% aktualizací a po získání ovladač modemu aktualizaci z vítězství aktualizace systémů) (agere jsem začal získání nalezen nový hardware to asi jednou za desetinásobek při připojování. ho nikdy nemůže najít software a říká mi, že nemusí pracovat properly.it nikdy říká, co je nového hardwaru a ukazuje, co se ve Správci zařízení. zmáčkněte zrušit i nyní, kdy se ukazuje nahoru. I'm thinking nové ovladače nevztahuje na některé funkce v mém modemu a zjistí rozdíl tu a tam. snad jen vrátit zpět řidič opraví, ale byl jsem jen zvědavý, jak na to, co by mohlo být. to se děje pouze při připojení i (jakmile i zásah vytáčení) Jak jsem řekl, a ne vždy. Opravdu není problém jen závada, která ovlivňuje nic. |
|
| |||
| |||
| Informujte se u svého ISP, aby zjistila, zda se některé modernizace. Ve Vašem modernizace svého počítače můžete nepřijatých theres. Vzhledem k tomu, že je to pouze děje, když volbou. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Poradenství tolik potřebné - Asus aspirovat jeden OAO 150BB Hardware Výtisk | venkovan | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 8. dubna 2009 11:36 |
| Nalezen nový hardware (tiskárna)? | TFSpaniel | Operační systémy Windows | 3 | 9. Březen 2008 14:25 |
| HDD nenalezena | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30. prosince 2007 17:26 |
| Starý hardware téma | muchavo | Obecné Software Chat | 1 | 16. prosince 2007 17:55 |
| Ztráty a nálezy | alex | Vypnout Téma diskuze | 1 | 22. července 2007 09:53 |
| Thread Nástroje | |
| |