![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| trčanje XP Pro s 99%, a nakon ažuriranja uzimajući modem driver update iz win update () agere sustavi sam počeo uzimajući pronašao novi hardver stvar o jednom svakih deset puta kada se spajate. ona nikada ne može naći bilo kakav softver i reći mene to ne bi mogli raditi ono što kaže properly.it nikada novi hardver i ništa se ne vidi u device manager. JA pravedan pogodak poništili sada kada se pojavi. Ja sam novi driver razmišljanje ne obuhvaća neke funkcije u moj modem i pronalazi prazninu svaki sada i onda. mozda samo roll back vozaču će se to popraviti, ali sam bio pravedan znatiželjan kao što bi to moglo biti. to se događa samo kad sam spojiti (čim sam hit biranje) i kao što sam rekao nije sve. nije problem samo glitch koji utječe ništa. |
|
| |||
| |||
| Provjerite kod svojeg ISP-da li su neke nadogradnje. U vašem nadograđujete vaše računalo vam svibanj propułtenih theres. Jer to se događa samo kada biranje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Savjeti neophodne - Asus stremiti jedan oao 150BB Hardware Issue | seljak | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 8. travanj 2009 11:36 |
| Found New Hardware (pisač)? | TFSpaniel | Windows Operating Systems | 3 | 9. ožujak 2008 14:25 |
| HDD nije pronađena | Menzina | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 30. prosinac 2007 17:26 |
| Stari hardver pitanje | muchavo | Općenito Software Chat | 1 | 16. prosinac 2007 17:55 |
| Lost And Found | alex | Off Topic Discussion | 1 | 22. srpnja 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |