kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Még egy Új hardver kiadása

Reply

Téma eszközök
Old Március 1, 2009, 09:41
Csoport tagja

Default Még egy Új hardver kiadása

XP Pro fut a 99%-a frissítések után kapok egy modem driver frissítést win update (agere rendszerek) kezdtem, hogy az új hardver észlelése dolog, ha minden alkalommal, amikor a tíz csatlakozó. de soha nem talál olyan szoftvert és azt mondja, hogy talán nem működik properly.it nem mondja, amit az új hardvert, és nem mutatja ki az Eszközkezelőben. Csak hit Mégsem most, amikor megjelenik. Gondolkodom az új vezető nem terjed ki bizonyos funkciót a modemet, és úgy találja, hogy az eltérés minden most és akkor. talán csak visszaállíthatja a vezető majd meg, de én csak kíváncsi, hogy mi lenne. ez csak akkor történik, amikor csatlakozni (mihelyt hit dial) és mint mondtam nem everytime. nem igazán a problémát csak egy hiba, ami befolyásolja semmi.
Old Március 3, 2009, 15:57
Csoport tagja

Default Még egy Új hardver kiadása

ellenőrizze az ISP-t, hogy kiderüljön, nem valami korszerűsítése. A korszerűsítés a számítógépet akkor a kihagyott ott. Mert csak akkor történik, ha dial.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Tanácsadás nagyon szükséges - Asus Aspire One OAO 150BB Hardver kiadása paraszt Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 8. április 2009 11:36
Új hardver (nyomtató)??? TFSpaniel A Windows operációs rendszerek 3 9. március 2008 14:25
HDD not found Menzina Drives & Removable Media 5 30. december 2007 17:26
Régi hardver probléma muchavo General Chat szoftver 1 16. december 2007 17:55
Lost and Found alex Off Topic Discussion 1 22. július 2007 09:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.