![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| XP Pro fut a 99%-a frissítések után kapok egy modem driver frissítést win update (agere rendszerek) kezdtem, hogy az új hardver észlelése dolog, ha minden alkalommal, amikor a tíz csatlakozó. de soha nem talál olyan szoftvert és azt mondja, hogy talán nem működik properly.it nem mondja, amit az új hardvert, és nem mutatja ki az Eszközkezelőben. Csak hit Mégsem most, amikor megjelenik. Gondolkodom az új vezető nem terjed ki bizonyos funkciót a modemet, és úgy találja, hogy az eltérés minden most és akkor. talán csak visszaállíthatja a vezető majd meg, de én csak kíváncsi, hogy mi lenne. ez csak akkor történik, amikor csatlakozni (mihelyt hit dial) és mint mondtam nem everytime. nem igazán a problémát csak egy hiba, ami befolyásolja semmi. |
|
| |||
| |||
| ellenőrizze az ISP-t, hogy kiderüljön, nem valami korszerűsítése. A korszerűsítés a számítógépet akkor a kihagyott ott. Mert csak akkor történik, ha dial. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tanácsadás nagyon szükséges - Asus Aspire One OAO 150BB Hardver kiadása | paraszt | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 8. április 2009 11:36 |
| Új hardver (nyomtató)??? | TFSpaniel | A Windows operációs rendszerek | 3 | 9. március 2008 14:25 |
| HDD not found | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30. december 2007 17:26 |
| Régi hardver probléma | muchavo | General Chat szoftver | 1 | 16. december 2007 17:55 |
| Lost and Found | alex | Off Topic Discussion | 1 | 22. július 2007 09:53 |
| Téma eszközök | |
| |