פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

עוד מציאה חומרה חדשה גליון

Reply

שרשרת כלים
Old 1 מרס 2009, 09:41
חבר קבוצת

Default עוד מציאה חומרה חדשה גליון

מפעיל XP Pro עם 99% של עדכונים ואחרי מקבל מודם הנהג העדכון של העדכון לנצח) (agere מערכות התחלתי לקבל את החומרה החדשה מצאו דבר פעם עשר פעמים בעת התחברות. את זה אף פעם לא יכול למצוא כל תוכנה ואומר לי שאולי זה לא עובד properly.it לא אומר מה הוא חומרה חדשה ושום דבר לא מופיע במנהל ההתקנים. אני רק מכה לבטל עכשיו כשהוא מופיע. אני חושב את מנהל ההתקן החדש אינה מכסה כ פונקציה המודם שלי ואת מוצאת את הפער מדי פעם. אולי רק לדרדר בחזרה את הנהג יהיה לתקן את זה אבל אני פשוט סקרן על מה זה יכול להיות. זה קורה רק כאשר אני מתחבר (ברגע שאני מכה Dial ו) כמו שאמרתי, לא בכל פעם. לא ממש בעיה רק תקלה שמשפיעים כלום.
Old 3 מרס 2009, 15:57
חבר קבוצת

Default עוד מציאה חומרה חדשה גליון

בדוק עם ספק שירותי האינטרנט שלך כדי לראות אם הם עשו כמה שדרוג. בשנת לשדרג את המחשב שלך, אתה עלול לפספס של theres. כי זה קורה רק בעת החיוג.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מרבית Advice Needed - ASUS שואפים אחד oao 150BB חומרה גליון אכר מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 5 8 אפריל 2009 11:36
מציאה חומרה חדשה (למדפסת)? TFSpaniel מערכות ההפעלה Windows 3 9th מרץ 2008 14:25
HDD לא נמצא Menzina כוננים & נשלפת 5 30 דצמבר 2007 17:26
ישנה בעיה חומרה muchavo כללי תוכנות צ 'אט 1 16th דצמבר 2007 17:55
אבדות ומציאות אלכס דיון Off topic 1 22 יולי 2007 09:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.