mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Yet Another Found New Hardware numeris

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 1, 2009, 09:41
Narys

Default Yet Another Found New Hardware numeris

rodyti XP Pro "su 99% naujienas ir gavus modemo tvarkyklės naujinimą iš laimės atnaujinti (Agere sistemų) aš pradėjau gauti rasti naują įrangą dalykas, maždaug kas dešimt kart jungiantis. jis niekada negali rasti jokios programinės įrangos ir man sako tai gali neveikti properly.it niekada sako ką nauja aparatūra ir nieko shows up in Device Manager. I just hit atšaukti dabar, kai ji pasirodo. Aš galvoju naują vairuotojo neapima kai kurių funkcija mano modemas ir mano skirtumas kas dabar ir tada. gal tiesiog Atkuriama vairuotojas bus sutvarkyti, bet man buvo tiesiog smalsu, ką ji galėtų būti. ji tik tada, kai aš prisijungti (kuo greičiau aš Hit ryšys) ir kaip sakiau ne everytime. tikrai ne problema tik glitch, kuris paveikia nieko.
Old Kovas 3, 2009, 15:57
Narys

Default Yet Another Found New Hardware numeris

Pasitarkite su savo IPT, ar jie padarė kai atnaujinimą. Jūsų atnaujinti savo kompiuteryje, jums gali praleistus Theres. Nes ji tik tada, kai jūs ryšys.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Patarimai labai reikalinga - Asus Aspire One OAO 150BB Aparatūra numeris valstietis Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 8 balandis 2009 11:36
Found New Hardware (spausdintuvas)? TFSpaniel Windows "operacinės sistemos 3 9 kovas 2008 14:25
HDD nerastas Menzina Drives & Removable Media 5 30 gruodis 2007 17:26
Senas aparatūros problema muchavo BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 16 gruodis 2007 17:55
Lost and Found Alex Off Topic Discussion 1 22 liepa 2007 09:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.