![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| rodyti XP Pro "su 99% naujienas ir gavus modemo tvarkyklės naujinimą iš laimės atnaujinti (Agere sistemų) aš pradėjau gauti rasti naują įrangą dalykas, maždaug kas dešimt kart jungiantis. jis niekada negali rasti jokios programinės įrangos ir man sako tai gali neveikti properly.it niekada sako ką nauja aparatūra ir nieko shows up in Device Manager. I just hit atšaukti dabar, kai ji pasirodo. Aš galvoju naują vairuotojo neapima kai kurių funkcija mano modemas ir mano skirtumas kas dabar ir tada. gal tiesiog Atkuriama vairuotojas bus sutvarkyti, bet man buvo tiesiog smalsu, ką ji galėtų būti. ji tik tada, kai aš prisijungti (kuo greičiau aš Hit ryšys) ir kaip sakiau ne everytime. tikrai ne problema tik glitch, kuris paveikia nieko. |
|
| |||
| |||
| Pasitarkite su savo IPT, ar jie padarė kai atnaujinimą. Jūsų atnaujinti savo kompiuteryje, jums gali praleistus Theres. Nes ji tik tada, kai jūs ryšys. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Patarimai labai reikalinga - Asus Aspire One OAO 150BB Aparatūra numeris | valstietis | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 8 balandis 2009 11:36 |
| Found New Hardware (spausdintuvas)? | TFSpaniel | Windows "operacinės sistemos | 3 | 9 kovas 2008 14:25 |
| HDD nerastas | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30 gruodis 2007 17:26 |
| Senas aparatūros problema | muchavo | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 16 gruodis 2007 17:55 |
| Lost and Found | Alex | Off Topic Discussion | 1 | 22 liepa 2007 09:53 |
| Temos įrankiai | |
| |