mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vēl viena Found New Hardware Issue

Reply

Thread Tools
Old Marts 1, 2009, 09:41
Loceklis

Default Vēl viena Found New Hardware Issue

rādīt xp pro ar 99% atjauninājumu un pēc tam kļūst modema draiveri update no win update (agere sistēmas) sāku saņemt Found New Hardware lieta apmēram reizi desmit reizes, kad savieno. tā nekad nevar atrast nevienu programmu un stāsta man tas varētu nedarboties properly.it nekad saka, ko jaunu aparatūra, un nekas rāda izveidota Device Manager. Es tikko hit anulēt tagad, kad tā parādās. Es domāju jauno draiveri ne vienmēr aptver atsevišķas funkcijas mans modems un konstatē atšķirību katru tagad un tad. varbūt tikai atritināt šoferis salabot, bet man bija tikai ziņkārīgs, ko tas varētu būt. tas notiek tikai tad, kad es varu pieslēgt (tiklīdz es hit dial) un kā jau teicu nav everytime. nav īsti problēma, vienkārši glitch, kas ietekmē neko.
Old 3 marts 2009, 15:57
Loceklis

Default Vēl viena Found New Hardware Issue

sazinieties ar savu ISP, lai redzētu, vai viņi dažas modernizācijas. Jūsu uzlabot jūsu datorā var neatbildēto theres. Jo tas notiek tikai tad, kad tu zvani.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.