menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Ďalším Nájdeno hardvéru Výtlačok

Reply

Thread Tools
Old 1.března 2009, 09:41
Člen Skupina

Default Ďalším Nájdeno hardvéru Výtlačok

beží XP Pro s 99% aktualizácií a po získaní ovládač modemu aktualizácii z víťazstva aktualizácie systémov) (agere som začal získanie nájdený nový hardvér to asi raz za desaťnásobok pri pripájaní. ho nikdy nemôže nájsť softvér a hovorí mi, že nemusí pracovať properly.it nikdy hovorí, čo je nového hardvéru a ukazuje, čo sa v Správcovi zariadení. zmáčkněte zrušiť aj teraz, keď sa ukazuje hore. I'm thinking nové ovládače nevzťahuje na niektoré funkcie v mojom modemu a zistí rozdiel tu a tam. snad len vrátiť späť vodič opraví, ale bol som len zvedavý, ako na to, čo by mohlo byť. to sa deje iba pri pripojení i (akonáhle aj zásah vytáčanie) Ako som povedal, a nie vždy. Naozaj nie je problém len porucha, ktorá ovplyvňuje nič.
Old 3.marca 2009, 15:57
Člen Skupina

Default Ďalším Nájdeno hardvéru Výtlačok

Informujte sa u svojho ISP, aby zistila, či sa niektoré modernizácie. Vo Vašom modernizácie svojho počítača môžete neprijatých Theres. Vzhľadom k tomu, že je to len deje, keď voľbou.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.