мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Пронађено још један нови хардвер Иссуе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Апр 2009, 09:41
Мембер Гроуп

Default Пронађено још један нови хардвер Иссуе

трчање КСП Про са 99%, а након исправке узимајући модем дривер упдате из уин упдате () агере системи сам почео узимајући пронашао нови хардвер ствар о једном сваких десет пута када се повезујете. она никада не може наћи било какав софтвер и рећи мене то не би могли радити оно што каже проперлы.ит никада нови хардвер и ништа се не види у девице манагер. ЈА праведан ударити опозвали сада када се појави. Ја сам нови дривер размишљање не обухвата неке функције у мој модем и проналази празнину сваки сада и онда. мозда само ролл бацк возачу ће се то поправити, али сам био праведан знатижељан као што би то могло бити. то се дешава само кад сам спојити (чим сам хит бирање) и као што сам рекао није све. није проблем само глитцх који утиче ништа.
Old 3. Јан 2009, 15:57
Мембер Гроуп

Default Пронађено још један нови хардвер Иссуе

Проверите код свог ИСП-да ли су неке надоградње. У вашем ал̌урирате ваше рачунар вам мај пропуłтених Тхереса. Јер то се дешава само када бирање.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц