менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ще один засіб виявлення нового обладнання випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 березня 2009, 09:41
Член групи

Default Ще один засіб виявлення нового обладнання випуск

Running XP Pro з 99% оновлень і після отримання оновленого драйвера модему від перемоги оновлення Agere Systems () я почав отримувати знайдені нові речі апаратних приблизно раз на десять раз при підключенні. вона ніколи не може знайти будь-яке програмне забезпечення і повідомляє мені, що не може працювати properly.it ніколи не говорить, що нове обладнання і ніщо не з'являється в Диспетчер пристроїв. Я просто натисніть кнопку "Скасувати", коли воно з'являється. Я думаю новий драйвер, не охоплені деякі функції в мій модем і вважає, що розрив зрідка. може, просто відкинути драйвер буде виправити це, але я була просто цікаво дізнатися, що це може бути. це може статися тільки при підключенні (як тільки Dial хіт I) і, як я говорив, не кожен раз. не проблема просто глюк, який зачіпає нічого.
Old 3 березня 2009, 15:57
Член групи

Default Ще один засіб виявлення нового обладнання випуск

Зверніться до вашого провайдера, щоб побачити якщо вони деякий оновлення. В вашому модернізація комп'ютера ви можете втрачених Theres. Тому що це лише тоді, коли ви набираєте.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Настільки необхідних консультацій - Asus Aspire One ВАТ 150BB збій обладнання селянських Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 8 квітня 2009 11:36
Знайдено новий пристрій (принтер)?? TFSpaniel Операційні системи Windows 3 9 березня 2008 14:25
Жорсткий диск не знайдено Menzina Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 30 грудня 2007 17:26
Старі апаратні випуск muchavo General Software чат 1 16 грудня 2007 17:55
Втрачений і знайдений Alex Off Topic Discussion 1 22 липня 2007 09:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.