![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Running XP Pro з 99% оновлень і після отримання оновленого драйвера модему від перемоги оновлення Agere Systems () я почав отримувати знайдені нові речі апаратних приблизно раз на десять раз при підключенні. вона ніколи не може знайти будь-яке програмне забезпечення і повідомляє мені, що не може працювати properly.it ніколи не говорить, що нове обладнання і ніщо не з'являється в Диспетчер пристроїв. Я просто натисніть кнопку "Скасувати", коли воно з'являється. Я думаю новий драйвер, не охоплені деякі функції в мій модем і вважає, що розрив зрідка. може, просто відкинути драйвер буде виправити це, але я була просто цікаво дізнатися, що це може бути. це може статися тільки при підключенні (як тільки Dial хіт I) і, як я говорив, не кожен раз. не проблема просто глюк, який зачіпає нічого. |
|
| |||
| |||
| Зверніться до вашого провайдера, щоб побачити якщо вони деякий оновлення. В вашому модернізація комп'ютера ви можете втрачених Theres. Тому що це лише тоді, коли ви набираєте. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Настільки необхідних консультацій - Asus Aspire One ВАТ 150BB збій обладнання | селянських | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 8 квітня 2009 11:36 |
| Знайдено новий пристрій (принтер)?? | TFSpaniel | Операційні системи Windows | 3 | 9 березня 2008 14:25 |
| Жорсткий диск не знайдено | Menzina | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 30 грудня 2007 17:26 |
| Старі апаратні випуск | muchavo | General Software чат | 1 | 16 грудня 2007 17:55 |
| Втрачений і знайдений | Alex | Off Topic Discussion | 1 | 22 липня 2007 09:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |